• Atletičari Proletera vratili se iz Beograda sa dve bronzane medalje (Foto)

    Atletičari Proletera vratili su se sa državnog prvenstva za seniore u dvorani, koje je za vikend održano u Beogradu, sa dve bronzane medalje.   Angela Terek osvojila je bronzu u petoboju, sa 2.790 bodova, što je i njen lični rekord. Angela je trčala na 60 i 800 metara, skakala u vis i dalj i bacala […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari Proletera vratili se iz Beograda sa dve bronzane medalje (Foto)

    Atletičari Proletera vratili su se sa državnog prvenstva za seniore u dvorani, koje je za vikend održano u Beogradu, sa dve bronzane medalje.

     

    Angela Terek osvojila je bronzu u petoboju, sa 2.790 bodova, što je i njen lični rekord. Angela je trčala na 60 i 800 metara, skakala u vis i dalj i bacala kuglu. U svakoj disciplini je ostvarila izuzetne rezultate.

     

    Velibor Nikolić osvojio je bronzu u trci na 800 metara, rezultatom 1.55.87, što je takođe njegov lični rekord.

     

    Nedelju dana ranije, takmičari Atletskog kluba Proleter osvojili su dve srebrne medalje na državnom prvenstvu u dvorani za juniore. Jovana Gladić osvojila je srebrnu medalju u trci na 1.500 metara rezultatom 5.13, a Živko Gagić srebro u bacanju kugle, rezultatom 15,82.

     

    – To je odličan početak sezone – komentariše trener atletičara Mladen Grujić. – Četiri medalje na startu obećava da će i nastavak takmičenja biti uspešan. Sad za vikend idemo na Atletski kup u Budimpešti. Onda nas očekuje državno prvenstvo u dvorani za mlađe juniore, gde očekujemo još više medalja, ističe Grujić.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport