• Atletičari Proletera sve uspešniji na Atinskim igrama u Vršcu (Foto)

    U Vršcu su za vikend održane 6. Atinske igre. Na ovim igrama su najmlađi atletičari Proletera tradicionalni učesnici i svaki put su sve uspešniji.   – Atletičari Proletera i ovog puta su pokazali da dolaze iz dobro organizovanog i uspešnog kluba. U Vršcu smo bili najuspešniji klub i predstavili smo se u najboljem svetlu. Nastupili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičari Proletera sve uspešniji na Atinskim igrama u Vršcu (Foto)

    U Vršcu su za vikend održane 6. Atinske igre. Na ovim igrama su najmlađi atletičari Proletera tradicionalni učesnici i svaki put su sve uspešniji.

     

    – Atletičari Proletera i ovog puta su pokazali da dolaze iz dobro organizovanog i uspešnog kluba. U Vršcu smo bili najuspešniji klub i predstavili smo se u najboljem svetlu. Nastupili smo sa 25 najmlađih atletičara i osvojili 24 medalje – kaže Mirjana Grujić, trener u AK Proleter.

     

    Svoje prve medalje osvojili su Emilija Bajin, koja bila druga u trci na 300 metara, i Petar Sujić, koji je bio drugi na 50 metara.

     

    Ognjen Čolić je pobedio na 50 metara, a Vojin Vuković je bio drugi na 50 i 200 metara.

     

    Ognjen Antonić osvojio je dve bronzane medalje u trkama na 50 i 200 metara. Teodora Antonić je bila druga i treća na 200 i 50 metara, a Valentina Jovanov Bokinac osvojila je treća mesta na 50 i 200 metara.

     

    Pročitajte još: Majstor senke osvojio osam medalja na turniru Srbija Open

     

    Petra Dimitrijević je osvojila dve bronzane medalje na 50 i 200 metara. Ognjen Beljin je osvojio drugo mesto na 50 i treće na 200 metara, a Mateja Nosonjin je bio drugi na 50 i treći na 200 metara. U istoj kategoriji, Ognjen Popov bio je treći na 50 i drugi na 200 metara.

     

    Aleksa Bajin je osvojio dve zlatne medalje na 50 i 200 metara, tako da su atletičari u kategoriji dečaka 2008/2009. godište osvojili sve tri medalje u ove dve discipline.

     

    Maša Trbojević je bila druga u dve discipline, na 50 i 200 metara.

     

    Pohvale svim učesnicima od trenera

     

    – Želim da pohvalim sve učesnike i da im čestitam. Odlični su bili i oni koji su ovog puta ostali bez medalje. Nina Cvejić je u dve discipline bila četvrta, kao i Andrea Carina. Četvrti su bili i Andrej Radivojkov i Andrija Horvat. U finalu na 50 metara bili su Ivan Bajin i Tea Mašić, a odlično su nastupili i Lena Avramović, Elena Antić, Milica Ljubojević, Iva Nosonjin, Dejan Dujaković i Filip Koska – ističe Grujić.

     

    Najmlađe atletičare Proletera za vikend očekuje takmičenje u Temišvaru.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport