• ATLETIČARI PROLETERA SE VRATILI SA DVE MEDALJE

    ŠABAC – Atletičari zrenjaninskog „Proletera“ vratili su se iz Šapca, sa krosa RTS-a, sa dve medalje. Jovana Tuba osvojila je bronzanu medalju u trci na 1000 metara, a odlično su trčali i Teodora Stefanović, Bojan Bijelić, Igor Garaj, Una Zaviša, Vojislav Gagić i David Siveri, i plasirali se među prvih 10. Na krosu su učestvovali i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ATLETIČARI PROLETERA SE VRATILI SA DVE MEDALJE

    ŠABAC – Atletičari zrenjaninskog „Proletera“ vratili su se iz Šapca, sa krosa RTS-a, sa dve medalje.

    Atletičari "Proletera"
    Atletičari „Proletera“

    Jovana Tuba osvojila je bronzanu medalju u trci na 1000 metara, a odlično su trčali i Teodora Stefanović, Bojan Bijelić, Igor Garaj, Una Zaviša, Vojislav Gagić i David Siveri, i plasirali se među prvih 10.

    Na krosu su učestvovali i takmičari škole atletike „Proletera“. Aleksa Beljin u svojoj  kategoriji osvojio je srebrnu medalju, a odlične trke u svojim kategorijama istrčali su Danica Kočalka, Jelena Nenin, Tea Mašić, Marko Jovanov, Andrea Carina, Miloš Jovičić, Mila Grujić, Mateja Nosonjin, Dejan i Bojan Dujaković, Milica i Maša Trbojević, Ognjen Beljin, Petra Dimitrijević i Elena Antić.

    Odlične trke istrčali su i najmlađi atletičari „Proletera“ Marko Vasić, Pavle Grubački i Pavle Borovčanin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport