• ATLETIČARI PROLETERA NA NAJBOLJI NAČIN AFIRMISALI KLUB

    OPOVO – Najmlađi takmičari Atletskog kluba „Proleter“ i ove godine učestvovali su na tradicionalnom krosu u Opovu. Takmičili su se pioniri i najmlađi polaznici škole atletike, i u veoma jakoj konkurenciji klubova iz Novog Pazara, Smedereva, Sremske Mitrovice, Pančeva, Šapca, Beograda (Crvena zvezda, Partizan, Surčin), zrenjaninski atletičari osvojili su sedam medalja.     Zlatne medalje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ATLETIČARI PROLETERA NA NAJBOLJI NAČIN AFIRMISALI KLUB

    OPOVO – Najmlađi takmičari Atletskog kluba „Proleter“ i ove godine učestvovali su na tradicionalnom krosu u Opovu. Takmičili su se pioniri i najmlađi polaznici škole atletike, i u veoma jakoj konkurenciji klubova iz Novog Pazara, Smedereva, Sremske Mitrovice, Pančeva, Šapca, Beograda (Crvena zvezda, Partizan, Surčin), zrenjaninski atletičari osvojili su sedam medalja.

     

    atletičari

     

    Zlatne medalje osvojili su Iva Nosonjin, Petra Dimitrijević i Milica Trbojević, srebrne Ognjen Popov i Anasatasija Kašaš, a bronzane Teodora Stefanović i Katarina Knežević.

     

     

    – Zadovoljna sam i čestitam svoj deci, jer su se borili fer i dali su veliki doprinos afirmaciji kluba, atletike i našeg grada, i to na najbolji način – kaže za portal zrenjaninski.com Mirjana Grujić, trener mladih atletičara. – Vreme je bilo vrlo teško za trčanje, trčalo se na 35 stepeni, ali mi smo pokazali da kada se trenira i voli atletika, rezultat može da se ostvari, ističe Grujić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport