• Atletičar Saša Nikolić trčao još jednu trku u humanitarne svrhe

    Saša Nikolić, atletičar iz Aleksandrova, jedan od pokretača akcije „Korakom do kuće od srca“, trčao je za vikend još jednu trku u humanitrane svrhe.   – U trci ultramaratonaca i maratonaca „Maraton maratona“ istrčao sam 68 kilometara, i to za 6 sati. Trka je održana na beogradskoj Adi – kaže Nikolić. – Želeo sam još jednom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Atletičar Saša Nikolić trčao još jednu trku u humanitarne svrhe

    Saša Nikolić, atletičar iz Aleksandrova, jedan od pokretača akcije „Korakom do kuće od srca“, trčao je za vikend još jednu trku u humanitrane svrhe.

     

    – U trci ultramaratonaca i maratonaca „Maraton maratona“ istrčao sam 68 kilometara, i to za 6 sati. Trka je održana na beogradskoj Adi – kaže Nikolić. – Želeo sam još jednom da skrenem pažnju na akciju „Korakom do kuće od srca“. Cilj ove akcije je da se obezbedi neophodan novac porodici Dudaš iz Mužlje. Da podsetim, ova porodica živi u iznajmljenom prostoru sa bolesnim detetom. Novac koji se prikupi kroz ovu akciju poslužio bi za kupovinu jedne kuće u Mužlji.

     

    Nikolić još jednom podseća sve humane ljude da porodica Dudaš do kraja ovog meseca mora da se iseli iz iznajmljenog stana.

     

    Više o tome kako možete pomoći PROČITAJTE OVDE.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport