• “As 023” u ženskoj konkurenciji peti u finalu Kupa Srbije

    U Sremskoj Mitrovici je za vikend održano finale Kupa Srbije za uzrast do 16 godina, za koji se u svojim disciplinama na kvalifikacijama plasiralo najboljih 12 atletičara i atletičarki u Srbiji. Predvođene trenerom Borislavom Mandićem devojke iz atletskog kluba ,,AS 023,, osvojile su u ekipnoj konkurenciji odlično peto mesto sa 84 osvojena boda koliko je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    “As 023” u ženskoj konkurenciji peti u finalu Kupa Srbije

    U Sremskoj Mitrovici je za vikend održano finale Kupa Srbije za uzrast do 16 godina, za koji se u svojim disciplinama na kvalifikacijama plasiralo najboljih 12 atletičara i atletičarki u Srbiji.

    Predvođene trenerom Borislavom Mandićem devojke iz atletskog kluba ,,AS 023,, osvojile su u ekipnoj konkurenciji odlično peto mesto sa 84 osvojena boda koliko je imala i četvrtoplasirana ekipa iz Kruševca, a iza ekipa novosadske Vojvodine,i beogradskih ekipa Partizana i Crvene Zvezde.

     

    As 023

    Bodove za ,,AS0 23” osvojili su: štafeta 100+200+300+400m ( Alka Bošnjak Kristina Čabrilo, Andrea Sremac, Milica Božović ) koja je bila drugoplasirana , Andrea Sremac sa osvojenim trećim mestom i ličnim rekordom u trci na 300metara, trećim mestom u trci na 300m prepone sa ličnim rekordom i petim mestom sa ličnim rekordom u trci na 100m.
    Zatim, štafeta 4x100m ( Andrea Sremac, Alka Bošnjak Milica Božović i Katarina Čabrilo ) koja je zauzela četvrto mesto, Katarina Čabrilo koja je zauzela šesto mesto u trci na 60m i sedmim mestima u trci na 100m i u skoku u dalj.

     

    atletika

    Bodove su još u trci na 1000m u brzom hodanju osvojili i Sara Gut sa petim mestom, Marina Stojšin sa osvojenim osmim i Dunja Nadlački sa osvojenim devetim mestom.
    U finalnim trkama u muškoj konkurenciji nastupile su štafeta 100+200+300+400m (Justin Cvetkov, Saša Ćirić, Miloš Miolski I Jovan Jovanović) koja je zauzela peto mesto i štafeta 4x100m (Dušan Milovanović, Saša Ćirić Miloš Miolski i Jovan Jovanović) sa osvojenim devetim mestom.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport