• Prvog dana medalja za Srbiju

    Na Balkanskom šampionatu u džudou

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Članica Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“ iz Zrenjanina Anita Sakal osvojila je juče prvu medalju za Srbiju, na početku Balkanskog šampionata u džudou za juniore i juniorke, koji se još danas održava u „Kristalnoj dvorani“.

    Dzudo

    Anita je osvojila treće mesto i bronzanu medalju u kategoriji do 44 kilograma. Njoj, i Turkinjama koje su u toj konkurenciji osvojile zlato i srebro, odličja je uručio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je i svečano otvorio Balkanski šampionat.

    – Siguran sam da ćemo i ovog puta pokazati da smo dobri domaćini i očekujem da sve protekne u najboljem redu – poručio je Janjić.

    Dzudo 4

    Prisutnima se u „Kristalnoj dvorani“ obratio i predsednik Balkanske džudo asocijacije i predsednik Skupštine džudo saveza Srbije Ivan Todorov koji se zahvalio gradu Zrenjaninu na pomoći pruženoj u organizaciji ovog velikog sportskog događaja.

    Dzudo 3

    Predsednik Omladinskog džudo kluba „Proleter MD“, tehničkog organizatora turnira, Nenad Janjić, kaže da se šampionat odvija u najboljem redu i onako kako je planirano.

    – Na šampionatu u Zrenjaninu učestvuje osam selekcija – Bugarska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Rumunija, Grčka, Makedonija, Turska i Srbija, dok Albanija nije prijavila takmičare. Svi takmičari su bez problema stigli u naš grad, smešteni su ovde i dobro se osećaju. Bila je velika obaveza, ali i zadovoljstvo, organizovati ovakvo takmičenje – naglašava Nenad Janjić i dodaje da je konkurencija zaista jaka i da su sve reprezentacije u Zrenjanin dovele najkvalitetnije takmičare.

    Dzudo 1

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport