• ALEKSANDRA I ĐORĐE BRONZANI NA BALKANSKOM PRVENSTVU

    HERCEG NOVI – Proteklog vikenda je u Herceg Novom održano Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u karateu, na kojem je učestvovalo 11 zemalja.     Na ovom šampionatu učešće je imalo i troje reprezentativaca iz Karate kluba Zrenjanin – Đorđe Salapura, Aleksandra Vujasinović i Anja Milovanović.   Najbolji plasman ostvarila je Aleksandra, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ALEKSANDRA I ĐORĐE BRONZANI NA BALKANSKOM PRVENSTVU

    HERCEG NOVI – Proteklog vikenda je u Herceg Novom održano Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore u karateu, na kojem je učestvovalo 11 zemalja.

     

    đorđe salapura
    Đorđe Salapura

     

    Na ovom šampionatu učešće je imalo i troje reprezentativaca iz Karate kluba Zrenjanin – Đorđe Salapura, Aleksandra Vujasinović i Anja Milovanović.

     

    Najbolji plasman ostvarila je Aleksandra, koja se posle sjajnog nastupa okitila bronzanom medaljom. U prvom kolu je pobedila takmičarku iz Hrvatske rezultatom 1:0, u polufinalu je izgubila od takmičarke iz Makedonije sudijskim preglašavanjem, dok je u meču za bronzanu medalju ubedljivo savladala takmičarku iz Slovenije rezultatom 6:0.

     

    Đorđe i Anja su na ovom takmičenju zaustavljeni u kvalifikacijama od takmičara iz Bosne i Hercegovine u pojedinačnim nastupima, dok je Đorđe sa timom Srbije u ekipnom nastupu takođe osvojio bronzanu medalju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport