• ALEKSANDAR VUKOJE JEDINI VOZIO BEZ GREŠKE

    Članovi KK „Quarter“ blistali u Somboru

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    SOMBOR – Prošlog vikenda u Somboru je održan veliki zaprežni klasik – XI Memorijal „Jovan Đuran“ u vožnji dvoprega, a u disciplini preciznosti. Učešće u jednom od najprestižnijih takmičenja sezone uzeli su najbolji vozači Srbije.

    konji

    U konkurenciji jedanaest velemajstora kajasa, najbolji je bio Aleksandar Vukoje iz zrenjaninskog Konjičkog kluba „Quarter“, koji je jedini vozio bez greške u parkuru, a u optimalnom vremenu. Na drugom kraju kajasa bile su Lola&Mara, koje su bile tačne i sigurne.

    Drugi je bio Akoš Berenji, treći Marko Đurđević, a četvrti Dragan Trnjakov.

    Aleksandar Vukoje je tako po drugi put postao nosilac titule pobednika Memorijala „Jovan Đuran“, koji je osvojio 2014. godine. Tako je velelepni prelazni pehar ponovo u vitrinama KK „Quarter“.

    A i u konkurenciji juniora članovi KK „Quarter“ iz Zrenjanina su blistali. Vojislav Livada zauzeo je drugo, a prošlogodišnja šampionka Milica Petrov odlično treće mesto.

    – Velika je čast što sam po drugi put osvojio prestižni Memorijal „Jovan Đuran“ i to u ovako jakoj konkurenciji. Trudio sam se da što bolje izvezem parkur, Lola&Mara su išle jako dobro, a to je najbitnije, jer se rezultati svakodnevnog rada pokazuju na terenu. Isto tako sam veoma ponosan na naše juniore Milicu i Vojislava, koji stasavaju u odlične vozače – rekao je Vukoje.

    Sudeći po rezultatima ostvarenim u Somboru, članovi KK „Quarter“ svoja grla polako uvode u top formu za velika takmičenja koja im predstoje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport