• ALEKSANDAR ČAVRIĆ: ŽAO MI JE ZRENJANINA, A EVO I ZAŠTO

    BRATISLAVA – Fudbaler Slovana iz Bratislave i član mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Čavrić, inače jedan od poslednjih izdanaka zrenjaninskog Fudbalskog kluba Banat, osvrnuo se na situaciju u Zrenjaninu, odakle je potekao.   – Kad sam odlazio iz Banata nismo se u lepom rastali, pošto me nisu puštali da igram šest meseci, pa se ne čujem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ALEKSANDAR ČAVRIĆ: ŽAO MI JE ZRENJANINA, A EVO I ZAŠTO

    BRATISLAVA – Fudbaler Slovana iz Bratislave i član mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Čavrić, inače jedan od poslednjih izdanaka zrenjaninskog Fudbalskog kluba Banat, osvrnuo se na situaciju u Zrenjaninu, odakle je potekao.

     

    Aleksandar Čavrić

    – Kad sam odlazio iz Banata nismo se u lepom rastali, pošto me nisu puštali da igram šest meseci, pa se ne čujem sa ljudima iz bivšeg rukovodstva. Naravno, čujem se sa nekadašnjim saigračima. Žao mi je Zrenjanina, kao grad zaslužuje barem drugoligaša. Vidim da se bore Radnički i Proleter, nadam se da će uskoro neko od njih naći mesto na velikoj sceni. Zrenjaninu je tu i mesto – poručio je Čavrić.

     

    Međutim, kako sada stvari stoje, Čavriću se u skorije vreme neće ispuniti želja. Jer, porazom od Crvene zvezde u Novom Sadu, srpskoligaš sa Begeja – Radnički, locirao se na poslednji stepenik. Radničkom nikad nije bilo teže u ovogodišnjoj trci, kao na poslednjim mečevima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport