• AKCIJA PORTALA „ZRENjANINSKI“: Vodili smo mlade košarkaše u bioskop „Cinema“ (FOTO)

    Opuštanje pre važne utakmice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Mladi članovi Košarkaškog kluba Sveti Đorđe iz Žitišta, zahvaljujući portalu „Zrenjaninski“ i bioskopu „Cinema“, uživali su sinoć u sjajnoj filmskoj projekciji.

    kosarkasi_sveti_djordje

    – Veliko hvala portalu „Zrenjaninski“, omogućili su nam da pogledamo sjajan film „Deadpool“ Tima Milera, akciono – avanturistički film sa elementima fantazije, u kojem između ostalih poznatih glumaca, igra i Stefan Kapičić, koji je i sam pre glumačke karijere igrao košarku, a njegov otac Dragan, nekadašnji je košarkaški reprezentativac – istakao je trener ove mlade ekipe Miroslav Kovačević.

    On napominje da je tim u jeku takmičarske sezone, već u sredu ima važnu utakmicu i lokalni derbi sa ekipom Petrovgrada.

    Dva praznična dana iskoristili smo da, osim treninga, malo poradimo i na „hemiji“ u ekipi, kako se to kaže, da se dečaci koji su rođeni 2001. godine, druže i uz sok i kokice uživaju u dobrom filmu – kaže Kovačević.

    kosarkasi_sveti_djordje

    Kapiten Mirko Lončar, zajedno sa svojim drugarima iz ekipe, oduševljeno je prihvatio ideju da sa saigračima pogleda svetski filmski hit „Deadpool“.

    – Prvo sam bio malo iznenađen kada nam je trener rekao da svi zajedno idemo u bioskop, ali ideja mi se zaista svidela i sjajno smo se proveli. Sa nama u ekipi su i Igor, koji živi u Kikindi, Luka u Vojvoda Stepi, Đuro u Karađorđevu… Oni svakodnevno prevaljuju desetine kilometara da bi došli na treninge i ovo je sada i za njih lepa prilika da se malo više družimo i provedemo vreme relaksirani. U ime svojih saigrača, zahvaljujem se portalu „Zrenjaninski“ i bioskopu „Cinema“, i nadam se da će se ova naša lepa saradnja nastaviti, a evo sve pozivam da već u sredu, 17. februara, dođu na našu utakmicu koju igramo sa lokalnim rivalom KK Petrovgrad u sali srednje škole „Vasa Jankov“, sa početkom u 19.30 časova – apeluje Lončar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport