• AKADEMIK NADIGRAO KOŠARKAŠE PROLETER NAFTAGASA

    KK Akademik (Srbobran) – KK Proleter Naftagas 86:78 (18:21, 23:16, 25:24, 20:17)    Košarkaši zrenjaninskog Proletera su u subotu, 16. decembra, u okviru 12. kola Druge lige Srbije, gostovali u Srbobranu ekipi Akademik.     Iako su Zrenjaninci do 15. minuta utakmice bili u konstantnom vođstvu, ekipa iz Srbobrana u tim trenucima pravi seriju 10:0, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AKADEMIK NADIGRAO KOŠARKAŠE PROLETER NAFTAGASA

    KK Akademik (Srbobran) – KK Proleter Naftagas 86:78 (18:21, 23:16, 25:24, 20:17) 

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera su u subotu, 16. decembra, u okviru 12. kola Druge lige Srbije, gostovali u Srbobranu ekipi Akademik.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Iako su Zrenjaninci do 15. minuta utakmice bili u konstantnom vođstvu, ekipa iz Srbobrana u tim trenucima pravi seriju 10:0, što je dovelo do toga da ekipa Zorana Bajina ostatak utakmice provede u rezultatskom zaostatku, te na kraju zabeleži i četvrti ovosezonski poraz.

     

    Najefikasniji kod Zrenjaninaca bio je Kostas Stratakis sa 18 poena, dok su po 16 koševa ubacili Petar Lambić i Slobodan Lalić.

     

    U narednom, poslednjem kolu jesenjeg dela sezone, košarkaši Proleter Naftagasa ugostiće u subotu, 23. decembra, ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke, koja je direktan konkurent Zrenjanincima za visok plasman i napad na jedno od mesta koje vode u višu ligu.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport