• Ajredin Ajeti osvojio drugo mesto na kros duatlon takmičenju (Foto)

    Zrenjaninac Ajredin Ajeti, član Triatlon kluba Sava iz Sremske Mitrovice, osvojio je drugo mesto na kros duatlon takmičenju „Dabrova trka 2019“. Takmičenje je održano proteklog vikenda na Zasavici.   Ajredin Ajeti se takmičio u kategoriji AGE 2.   Ovo je, inače, početak takmičarske sezone u kalendaru Triatlonske unije za 2019. To je, ujedno, i prvo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ajredin Ajeti osvojio drugo mesto na kros duatlon takmičenju (Foto)

    Zrenjaninac Ajredin Ajeti, član Triatlon kluba Sava iz Sremske Mitrovice, osvojio je drugo mesto na kros duatlon takmičenju „Dabrova trka 2019“. Takmičenje je održano proteklog vikenda na Zasavici.

     

    Ajredin Ajeti se takmičio u kategoriji AGE 2.

     

    Ovo je, inače, početak takmičarske sezone u kalendaru Triatlonske unije za 2019. To je, ujedno, i prvo kolo srpske kros serije u organizaciji Triatlon kluba Sava i Srpske triatlonske unije.

     

    Kros duatlon disciplina sastojala se od trail trčanja u dužini od tri kilometra, zatim 12 kilometara vožnje MTB-om i dva kilometra trail trčanja.

     

    U trci su učestvovali triatlonci u kategorijama od poletaraca do veterana.

     

    – Posećenost je bila velika, i od strane takmičara, ali i od publike. Organizacija je bila na visokom nivou. Velike zasluge zbog toga možemo prepisati organizatoru Aleksandru Gavriloviću, treneru u TK Sava iz Sremske Mitrovice – ističe Ajredin Ajeti.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport