• AĆIN I PETRAŠ NASTUPILI ZA REPREZENTACIJU SRBIJE

    BEOGRAD, SUBOTICA – Na tradicionalnom četvoromeču reprezentacija Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije u plivanju, koji je za vikend održan u Beogradu, za reprezentaciju Srbije plivala su dva člana Proletera – Nikola Aćin i Vladimir Petraš.     Nikola Aćin osvojio je zlatne medalje u trci na 50 metara kraul i u štafeti 4×100 metara kraul, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AĆIN I PETRAŠ NASTUPILI ZA REPREZENTACIJU SRBIJE

    BEOGRAD, SUBOTICA – Na tradicionalnom četvoromeču reprezentacija Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije u plivanju, koji je za vikend održan u Beogradu, za reprezentaciju Srbije plivala su dva člana Proletera – Nikola Aćin i Vladimir Petraš.

     

    Proleter

     

    Nikola Aćin osvojio je zlatne medalje u trci na 50 metara kraul i u štafeti 4×100 metara kraul, dok je u trci na 100 metara kraul osvojio srebrnu medalju.

     

    Na četvoromeču je učestvovalo ukupno 260 plivača iz četiri zemlje.

     

    Proleter

     

    Na prvenstvu Srbije u plivanju za pionire, koje je proteklog vikenda održano u Subotici, učestvovalo je 300 takmičara iz 40 klubova.

     

    Ekipa Proletera je nastupila sa 24 plivača i osvojila je četiri srebrne medalje u štafetama. Treneri ekipe bili su Radišić i Lenđer.

     

     

    U štafeti 4×50 mešovito – muški plivali su Šuvački, Petrović, Cvetkov, Kovačević, u štafeti 4×50 mešovito – devojke nastupile su Cabadaj, Eremić, Vojnov, Marić, u štafeti 4×50 kraul – devojke plivale su Marić, Cabadaj, Vojnov, Trifunjagić, a u štafeti 4×50 kraul muški nastupili su Šuvački, Kovačević, Petrović i Cvetkov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport