• AĆIN I LENĐER NASTUPALI SA REPREZENTACIJOM SRBIJE

    ZRENJANIN – Juniorska reprezentacija Srbije je sa 7 plivača nastupila na juniorskom prvenstvu Evrope, koje je od 28. juna do 2. jula održano u Izraelu.     Na ovom takmičenju je nastupio i član Plivačkog kluba „Proleter“ Nikola Aćin, kao i selektor reprezentacije Srbije Dejan Pejinović.   Nikola je imao odlične nastupe na ovom takmičenju, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AĆIN I LENĐER NASTUPALI SA REPREZENTACIJOM SRBIJE

    ZRENJANIN – Juniorska reprezentacija Srbije je sa 7 plivača nastupila na juniorskom prvenstvu Evrope, koje je od 28. juna do 2. jula održano u Izraelu.

     

    Nikola Aćin

     

    Na ovom takmičenju je nastupio i član Plivačkog kluba „Proleter“ Nikola Aćin, kao i selektor reprezentacije Srbije Dejan Pejinović.

     

    Nikola je imao odlične nastupe na ovom takmičenju, na kojem je popravio svoja najbolja vremena. Malo sreće mu je nedostajalo za plasman u polufinale trke 50 slobodno, koju je isplivao za 23,36 (za polufinale je bilo potrebno 23,34). Aćin je, na kraju, zauzeo 17. mesto.

     

    Ivan Lenđer
    Ivan Lenđer

     

    Ivan Lenđer je sa seniorskom reprezentacijom Srbije učestvovao na prestižnom takmičenju Otvoreno prvenstvo Francuske, koje se 1. i 2. jula održavalo u Vilširu.

     

    Ivan je nastupao u trci 100 metara kraul, u kojoj je osvojio 2. mesto, na 50 kraul, u kojoj je zauzeo 25. mesto i 200 metara kraul, u kojoj je završio na 21. mestu.

     

    Ovo takmičenje je bilo poslednje pripremno takmičenje pred nastup na Svetskom prvenstvu koje će se održati krajem ovog meseca u Budimpešti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport