Slobodno vreme YSLAJDER

ZRENJANINSKI LOVCI ZATVORILI JOŠ JEDNU USPEŠNU SEZONU

ZRENJANIN – Kraj januara označava i kraj glavne lovne sezone za većinu lovaca u Srbiji.

Domaćini iz lovačkog društva “FAZAN” iz Zrenjanina su je u subotu, 28. januara, zatvorili na velelepan način, organizujući tradicionalni lov na fazana za prijatelje svog društva. Gosti su počeli da pristižu i popunjavaju prostorije lovačkog doma oko 8 časova i nakon srdačne dobrodošlice domaćina i lovačkog doručka, predsednik društva Rajko Ostojić je pozdravio sve prisutne, a glavni lovnici Vanja Đurđević i Srbislav Turinski su izneli sve bitne informacije vezane za predstojeći lov.

U izvanrednom ambijentu i više nego bogatog lovnog revira “Kentra” lovila se fazanska divljač, lisica i šakal. Veoma dobro organizovan lov, bio je praćen i bogatim ulovom, te su svi gosti imali priliku za odstrel, što je zasigurno rezultat odličnog gazdovanja i kruna još jedne veoma uspešne sezone zrenjaninskih lovaca.

Prelep lovni dan, nastavljen je zajedničkim ručkom u toplom ambijentu lovačkog doma uz vatru kamina, specijalitete od divljači i naravno sumiranje utisaka iz upravno završenog lova i sezone koja je na izmaku.

Tekst i foto: Igor Nađ

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM