Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Ženska Nova godina i ovog decembra u Hotelu „Vojvodina“

ženska nova godina

Jedinstvena manifestacija – Ženska Nova godina – novogodišnji doček samo za pripadnice lepšeg pola, 34. put će se održati u Zrenjaninu, i to 22. decembra.

 

Već po tradiciji, ovaj neobični doček Nove godine u isključivo ženskoj režiji, i sa tek ponekim muškarcem u programskoj šemi, biće održan u Hotelu „Vojvodina“. Karata još uvek ima, mogu se nabaviti na recepciji Hotela „Vojvodina“, ili rezervisati kod menadžera Zlatka Lojpura, pozivanjem broja 064 640 14 83.

 

Ženska Nova godina, odnosno doček Nove godine za pripadnice lepšeg pola, osmišljen je pre više od tri decenije. Ideja je nikla u Udruženju žena „Sva lepota sveta“, na čelu sa agilnom dugogodišnjom predsednicom te organizacije Katarinom Kaćom Halasović. Manifestacija ima za cilj da se žene na slavlju osećaju kao drage gošće. Bez obaveza oko spremanja trpeze i dočeka gostiju, što im je ključna uloga u „redovnom“, kućnom dočeku.

 

– Na našem dočeku žene su u glavnoj ulozi kao slavljenice, a ne domaćice sa pregačom, zarobljene u kuhinji. Ovo je njihov praznik, i žene su to prepoznale. To je razlog što je Žensku Novu godinu u proteklim decenijama ovde dočekalo na hiljade žena, pre svega iz Zrenjanina i okoline, ali i iz svih krajeva Srbije. Pa čak i iz drugih delova nekadašnje Jugoslavije i inostranih zemalja – kaže Katarina Halasović za portal zrenjaninski.com.

 

ženska nova godina

 

Hotel „Vojvodina“ pravo mesto za održavanje jedinstvenog skupa

 

Ona ocenjuje da se komforna sala Hotela „Vojvodina“ potvrdila kao pravo mesto za održavanje ovog jedinstvenog skupa.

 

Ulaznice za događaj koji će se održati u nedelju, 22, decembra, u večernjim satima, koštaju 1.700 dinara. Uz bogat meni, gosti će moći da poručuju piće u neograničenim količinama. Naravno, muzika uživo za sve ukuse i glumac Jovica Jašin, kao osvedočeno nezamenljivi Deda Mraz, koji dolazi tačno u ponoć, već su uobičajena slika i prilika dočeka. Biće još zanimljivih programskih sadržaja. Pored ostalog tombola, ali i izbor najšarmantnijeg muškarca, među retkima koji će uspeti da se „prošvercuju“, kao novinari, kuvari, konobari, vozači, muzičari… Jer, „Muškarcima ulaz nije zabranjen, ali nije ni dozvoljen“, odavno je slogan Ženske Nove godine.

 

I sigurni smo, biće nezaboravno i za pamćenje, kao i svake godine, poručuju organizatori.

 

ženska nova godina

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.