Foto dana Slobodno vreme

Velika posećenost prvog Dečjeg festivala u bioskopima CineStar (Foto)

CineStar

Protekli vikend bio je u znaku 1. Dečjeg festivala koji se ove jeseni po prvi put održao u bioskopima CineStar u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu.

 

Ideja da se deca druže, igraju, učestvuju u radionicama i uživaju u vrhunskim dečjim filmovima očigledno je naišla na izvanredan prijem u ova tri grada. Veliki broj škola je učenike dovodio iz pomenutih gradova i okolnih mesta, a brojni roditelji su odlučili da sa svojim mališanima provedu ugodno vreme u CineStar bioskopima. Tamo su ih čekali animatori, face painting, mađioničarski trikovi, nagradne igre, đuskanje i pevanje uz disk džokeja, kao i pokloni koje su obezbedili partneri i bioskopi CineStar.

 

Najveće oduševljenje mališana, ali i svih prisutnih, bilo je u nedelju, za vreme parade filmskih crtanih likova, koja je po prvi put održana u BIG Shopping centru u Novom Sadu. Likovima iz najpoznatijih crtaća pridružili su se dobošari, klovnovi, artisti na štulama i monociklu, kao i uvek atraktivni Haos animatori.

 

Vesela družina, u pratnji velikog broja dece i roditelja, defilovala je čitav sat kroz BIG shopping centar igrajući se i slikajući sa najmlađima, koji su oduševljeno grlili svoje filmske ljubimce. Fešta je završena u lobiju bioskopa CineStar 4DX Novi Sad uz kišu balona i konfeta i veseli ples svih prisutnih. Zadovoljstvo na licima najmlađih i njihovih roditelja su svakako najveća nagrada za ljude iz CineStara, ali i obaveza da sledeće godine, na 2. Dečjem festivalu u bioskopima CineStar, bude još veselije.

 

 

Podeli članak
Tagovi
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM