Slobodno vreme YSLAJDER

ULAZNICE ZA BIOSKOP CINESTAR SVEGA 160 DINARA!

cinestar

ZRENJANIN – Ljubitelji filma će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji bioskopski dan – dan za 160!

 

cinestar

 

U ponedeljak, 7. avgusta, u svim CineStar bioskopima u Srbiji ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već drugo leto za redom, a nastao je kao CineStarova nagrada svim ljubiteljima filma i vernim posetiocima. Svake godine odziv je sve veći, pa je prošlog leta u filmovima na „Danu za 160“ uživalo preko 10.000 posetilaca!

 

„Dan za 160“ znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 dinara, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su SF spektakl Luka Besona – „Valerijan i carstvo hiljadu planeta“, gde jednu od glavnih uloga igra Kara Delevenj, jedan od najpopularnijih svetskih top modela, ali i Rijana, pevačica koja već dugi niz godina oduševljava milione obožavatelja.

 

Takođe se izdvaja istorijski spektakl „Dunkirk“ reditelja Kristofera Nolana, u kome glavnu ulogu igra Tom Hardi i treći nastavak filma naučnofantastične franšize „Planeta majmuna: Rat“. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što je „Grozan ja 3“. Cena takođe uključuje i dodatke za 3D, Love box, VIP sedišta, dužinu filma i extreme. Kao savršen dodatak ovom bioskopskom iskustvu s pet zvezdica, CineStar je pripremio i poseban meni s velikim kokicama i gratis pićem.

 

Ovo je takođe prilika da doživite posebno filmsko iskustvo i u jednom od najmodernijih i najlepših bioskopa u zemlji – Cinestar Novi Sad 4DX –  a iznad svega da već od 475 dinara uživate u jedinstvenim 4DX projekcijama, koje svojim pokretnim sedištima i specijalnim efektima dovode gledaoce u samo središte događanja na filmskom platnu.

 

Savetujemo da zbog sve većeg odziva posetilaca, što pre kupite ulaznicu za „Dan za 160“ tj. za projekcije 7. avgusta  i priuštite sebi nezaboravno letnje, filmsko veče uz cenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati, ali kupovina je moguća online i na blagajnama CineStar bioskopa.

 

Više informacija, kao i kupovina ulaznica moguća je online na: http://www.cinestarcinemas.rs/

Podeli članak
sinovoz
FAM