Slobodno vreme

TRI FILMA NA REPERTOARU BIOSKOPA „CINEMA“

Na repertoaru zrenjaninskog bioskopa „Cinema“ ove nedelje nalaze se tri filma.

zootropolis

Animirani film „Zootropolis: Grad životinja 3D“ biće prikazivan u petak, 11. marta, subotu, 12. marta i nedelju, 13. marta, u terminima od 16 i 18 časova.

Ljubavna komedija „Ponovo ljubav“ na repertoaru je u petak i subotu, od 20 časova. Radnja filma je sledeća: boreći se da se pomiri sa neočekivanom smrću muža, Hana živi jednostavnim životom daleko od buke i haosa grada. Kad Endru, arogantni pisac iz Njujorka, dođe u grad da napiše svoju knjigu o njenom voljenom, Hana će brzo oterati i njega i njegovu knjigu iz svog grada. Ali Endru ne odustaje tako lako i Hana će ubrzo otkriti da su njegova grubost i samouverenost dobrodošli izazov i iznenađujuća promena u odnosu na dosadnu brigu njenih prijatelja, porodice i grada.

Domaći film „Vlažnost“, u kojem glume Miloš Timotijević i Slaven Došlo. na repertoaru je u nedelju, od 20 sati. Petar je zgodan i harizmatičan menadžer. Po povratku sa poslovnog puta, njegova žena Mina nestaje bez traga. Petar počinje da laže i skriva njen nestanak, trudeći se da održi savršenu sliku života koji je izgradio.

Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na blagajni bioskopa od petka, 11. marta. Radno vreme blagajne je od 15 do 20 časova.

Portal „Zrenjaninski“, u saradnji sa bioskopom „Cinema“, svojim čitaocima poklanja karte za projekcije filmova „Zootropolis: Grad životinja 3D“, u subotu, od 18 časova, kao i za film „Vlažnost“, u nedelju, od 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete stranicu portala „Zrenjaninski“ na Fejsbuku, zatim da lajkujete ovaj tekst, a onda ga i šerujete, odnosno podelite sa našeg profila na vaš Fejsbuk profil, pod opcijom „javno“, odnosno „public“. Takođe, potrebno je da u komentaru na našoj Fejsbuk stranici napišete za koji film želite karte.

Mi ćemo izvući dvoje srećnih dobitnika i njihova imena večeras objaviti na našoj Fejsbuk stranici.

Podeli članak
sinovoz
FAM