Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Treći nastavak akcije „Džon Vik“ u bioskopu CineStar Zrenjanin (Video)

džon vik
John Wick - Parabellum

Treći nastavak akcionog filma „Džon Vik – Parabellum“ premijerno se prikazuje u bioskopu CineStar Zrenjanin od četvrtka, 16. maja.

 

Ovaj film, u kojem glavnu ulogu tumači Kijanu Rivs, možete pogledati svakog dana u terminima od 17.30, 20 i 22.30 časova.

 

Halle Berry se pridružuje Keanu Reevesu u novom nastavku Johna Wicka i upravo zato se još više veselimo trećem nastavku.

 

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubica John Wick beži zbog dva razloga. Love ga jer je raspisana poternica od 14 miliona dolara i zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je „Ne ubij u hotelu“. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt. Stoga su sve ubice sveta Wicku za petama. Premda je već trebao da bude mrtav, Continentalov upravnik  Winston dao mu je jedan sat pre nego što ubice krenu i Wick postane excommunicado. Pre nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga odseku od svih drugih članova, Wick će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobegao iz Njujorka i ostao živ. Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

 

 

Na repertoaru i Pokemon

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin od 16. maja možete pogledati i avanturu „Pokemon – Detektiv Pikachu“.

 

Pokemon groznica i dalje trese svet i neće tako brzo prestati, jer stiže prva živa Pokemon avantura sa popularnim Ryanom Reynoldsom u ulozi legendarnog Pikachua!

 

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana. Tada njegov 21-godišnji sin Tim pokušava da sazna šta se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harijev bivši Pokemon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u savremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokemoni, susreću se s raznolikim likovima i otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti celi Pokemon svet.

 

 

Na repertoaru bioskopa CineStar Zrenjanin od 16. do 22. maja su i sledeći filmovi: „Prevaranti“, „Aladin“, „Ružnjići“, „Zavedi me ako možeš“, „Osvetnici: Kraj igre“, „Prokletstvo ožalošćene žene“, „Park čudesa“, „Dambo“ i „Korgi: Kraljevski pas velikog srca“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM