Slobodno vreme YSLAJDER

TAKMIČENJE MLADIH RIBOLOVACA U PECANJU KEDERA NA PLOVAK (FOTO)

Takmičari na Čepelu

ZRENJANIN – Na jezeru Čepel danas je održano takmičenje mladih ribolovaca u pecanju kedera na plovak i svečano je zatvorena ribolovačko – ekološka škola, koju je organizovao Klub sportskih ribolovaca “Banat”, uz podršku kompanije NIS i Grada Zrenjanina.

Takmičari na Čepelu

– Imali smo 130 polaznika u ovoj ribolovačko – ekološkoj školi i ponosni smo što je sve dobro proteklo. Za današnji događaj, takmičenje u pecanju, imali smo kratko vreme za organizovanje, ali smo obezbedili učešče 18 takmičara iz devet škola, sedam gradskih i dve seoske – naglasio je član uprave KSR “Banat” Slavko Čolak.

Tri najbolje ekipe

Pobednici u današnjem ribolovu bili su uspešni učenici ribolovačko – ekološke škole iz Osnovne škole “Sveti Sava” u Stajićevu Ivan Marinkov i Uroš Milin, sa ulovom od 2,14 kilograma, a dodeljeni su pehari i diplome i osvajačima drugog mesta iz zrenjaninske Osnovne škole “Vuk Karadžić”, koji su ulovili 1,93 kilograma ribe, kao i trećeplasiranom dvojcu iz škole “2. oktobar” iz Zrenjanina, sa 1,88 kilograma. Svi današnji takmičari dobili su i diplome.

Mladi takmičari imali podršku instruktora

Zatvaranju škole prisustvovao je i pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić.

Podeli članak
sinovoz
FAM