Slobodno vreme

“STORY SHOPPING GROZNICA” U AVIV PARKU

aviv

Burna subota 21. maj u zrenjaninskom Aviv parku, uz sve već najavljeno u okviru  “Story shopping groznice” , u najavi je dolazak renomiranih astrologa i numerologa, koji će biti na usluzi posetiocima, od 17 časova. Oni će svim zainteresovanima davati odgovore na sva pitanja, ali i savete i smernice za rešavanje problema… I sve to, BESPLATNO!

Aviv Park Zrenjanin
Aviv Park Zrenjanin

Evo nešto ukratko o astrolozima i numerologu koji će biti gosti u zrenjaninskom Aviv Parku.
Lidija Lazić i Emina Mamutaj školovani su astrolozi, po svetskim standardima, sa višegodišnjim iskustvom u astrologiji. One će se pobrinuti da dobijete odgovore sa što preciznijom astrološkom
prognozom na pitanja koja vas interesuju. Lidiju Lazić možete pratitii na njenoj facebook stranici Almak Astrology.

Vesna Virgo je poznati numerolog sa iskustvom preko deset godina u toj sferi. Ona će se potruditi da vam uz pomoć numerologije da savete i odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Neke od njenih numeroloških prognoza možete čitati na njenoj web stranici vesnavirgo.weebly.com  ili na facebook stranici Vesna Perić.
Tomaž Sklabinski je astrolog, koji se u proteklih petnaest godina aktivno bavi ovim pozivom. Osnovna znanja iz astrologije stekao je od našeg poznatog astrologa Zlatka Zlatkovića. Brojni kontakti sa ljudima koje je sretao, doneli su mu onu crtu suptilnosti i lucidnosti u tumačenju, koja se stiče samo posvećenošću u međuljudskim odnosima. Tomaž je dostupan svakoga dana za razgovor i u astrološkom centru “Tvoj Astrolog”.

AP-post i baner za astrologe copy

Dođite na vreme i zauzmite svoj red za BESPLATAN razgovor i savet, jer je interesovanje ogromno.
Ne zaboravite da vas pored besplatnih saveta astrologa i numerologa tog dana očekuju i mnoge druge BESPLATNE usluge kao što su šminkanje, friziranje, proba motora i skejtova, kreativne dečije radionice, a na kraju dana i BESPLATAN koncert legendarne grupe “Riblja čorba” koji počinje u 20 časova.
Uz podsećanje da, pored odlične zabave i sadržaja koji će vam biti na raspolaganju tog dana, u radnjama Aviv Parka Vas očekuju brojni popusti za najbolji šoping!

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.