Slobodno vreme

ŠTA „FRAJLE“ MISLE O ZRENjANINSKOJ PUBLICI

ZRENjANIN – Ženski sastav „Frajle“ nastupiće u subotu, 26. marta, s početkom u 20 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.

Pripreme za nastup
Pripreme za nastup

Bend je prepoznatljiv po obradama pop, rok, soul i R&B pesama, kao i po originalnom muzičkom i scenskom nastupu. „Frajle“ čine Marija Marković, Nataša Mihajlović, Nevena i Jelena Buča. Pored njihovih najvećih obrada hitova i autorskih hitova benda („Ich liebe dich“, „Štiklice“, „Fina“…) zrenjaninska publika će imati priliku da uživo posluša i neke od pesama sa njihovog trećeg studijskog albuma „B strana ljubavi“.

Frajle će u Zrenjaninu nastupiti po drugi put. Prethodni koncert održale su pre dve godine, takođe u proleće.

– Drago nam je da smo ponovo u Zrenjaninu. Zrenjaninska publika je malo zahtevnija, ali volimo da nastupamo pred njom – rekla je na današnjoj konferenciji za novinare Nataša Mihajlović.

Nevena Buča je kazala da je turneja po Srbiji, koja je u toku, naišla na lep prijem kod publike i da jedva čeka da nove pesme uživo čuju i Zrenjaninci.

– Obećavamo dva sata dobre muzike, šale i veselja – kroz osmeh je poručila Nevena.

Inače, kupovinom albuma „B strana ljubavi“ učestvujete u velikoj humanitarnoj akciji, tako što pružate podršku Fondaciji „Nataša Kovačević“.

Podeli članak
sinovoz
FAM