Slobodno vreme

SLAĐANA BUŠBAHER PRAVI ZANIMLJIVE ARANŽMANE OD SVEGA ŠTO PRONAĐE

Slađana Bušbaher voli prirodu i u njoj vidi i nešto što drugi ne vide. Od toga što vidi i pronađe već godinama pravi zanimljive aranžmane. U početku to je stvarno bio samo hobi, a sada polako postaje i posao i izvor prihoda.

cvece

– Osnove tehnike naučila sam pored mame koja je imala cvećaru, a posle sam se usavršavala sama i danas stvarno moje ruke mogu da naprave šta poželim – priča Slađana za portal zrenjaninski.com. – Inspiraciju i materijal pronalazim u prirodi, to su panj, drvo, puževi, školjke, mahovina… Ono što pronađem to me inspiriše, ne znam unapred šta ću napraviti, kaže Slađana.

Trenutno je u fazi suncokreta.

– Aranžmane sa suncokretom radim ovog leta prvi put i to je neka letnja, odnosno jesenja faza – priča Slađana. – Dosad sam nekako radila uoči Nove godine ili 8. marta, a sad me je suncokret baš inspirisao.

Prvi put svoje radove Slađana će izložiti početkom septembra u Aviv Parku. Dosad su bili vidljivi samo na Fejsbuku, uskoro će biti i na sajtu.

– Ja sam pre svega majka i supruga, a u slobodno vreme i kad sam raspoložena bavim se i ovim hobijem. No, deca su već malo porasla, a mnogi se interesuju za moje aranžmane, pa gotovo sve što napravim i prodam. Nadam se da će nešto što je stvarno bila zabava postati i izvor prihoda – ističe Slađana i dodaje da je svaki aranžman unikat.

Podeli članak
sinovoz
FAM