Slobodno vreme

SLAĐANA BUŠBAHER PRAVI ZANIMLJIVE ARANŽMANE OD SVEGA ŠTO PRONAĐE

Slađana Bušbaher voli prirodu i u njoj vidi i nešto što drugi ne vide. Od toga što vidi i pronađe već godinama pravi zanimljive aranžmane. U početku to je stvarno bio samo hobi, a sada polako postaje i posao i izvor prihoda.

cvece

– Osnove tehnike naučila sam pored mame koja je imala cvećaru, a posle sam se usavršavala sama i danas stvarno moje ruke mogu da naprave šta poželim – priča Slađana za portal zrenjaninski.com. – Inspiraciju i materijal pronalazim u prirodi, to su panj, drvo, puževi, školjke, mahovina… Ono što pronađem to me inspiriše, ne znam unapred šta ću napraviti, kaže Slađana.

Trenutno je u fazi suncokreta.

– Aranžmane sa suncokretom radim ovog leta prvi put i to je neka letnja, odnosno jesenja faza – priča Slađana. – Dosad sam nekako radila uoči Nove godine ili 8. marta, a sad me je suncokret baš inspirisao.

Prvi put svoje radove Slađana će izložiti početkom septembra u Aviv Parku. Dosad su bili vidljivi samo na Fejsbuku, uskoro će biti i na sajtu.

– Ja sam pre svega majka i supruga, a u slobodno vreme i kad sam raspoložena bavim se i ovim hobijem. No, deca su već malo porasla, a mnogi se interesuju za moje aranžmane, pa gotovo sve što napravim i prodam. Nadam se da će nešto što je stvarno bila zabava postati i izvor prihoda – ističe Slađana i dodaje da je svaki aranžman unikat.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz