Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

„Shazam“ od četvrtka premijerno na repertoaru bioskopa CineStar (Video)

shazam

Film „Shazam“ od danas možete premijerno pogledati u bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Projekcije su radnim danima od 15.30, 19.30, 20.25 i 22.30 časova. U subotu, 6. aprila, ovaj film će se prikazivati u čak šest termina, i to od 13, 15.30, 19.50, 20.25, 22.30 i 23 časa. U nedelju, 7. aprila, „Shazam“ možete pogledati u svim navedenim terminima kao i u subotu, izuzev od 23 sata.

 

Reditelj filma „Annabelle: Početak“ donosi adaptaciju stripa iz DC svemira sa Zacharyjem Levijem u ulozi netipičnog superjunaka Shazama i Markom Strongom u ulozi glavnog negativca.

 

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dečaka Billyja Batsona potrebno je reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformiše u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvek dečak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li leteti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali moraće brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontroliše dr Thaddeus Sivana.

 

Premijera porodične avanture „Dambo“

 

Od danas, na repertoaru bioskopa CineStar nalazi se i porodična avantura „Dambo“ reditelja Tima Bartona. Film možete pogledati sa sinhronizacijom ili sa titlom.

 

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura „Dambo“. Inspirisana je voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni de Vito/ Milenko Pavlov) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel/ Nebojša Milovanović) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak.

 

Na repertoaru bioskopa CineStar su i sledeći filmovi: „Duboka država“, „Korgi: Kraljevski pas velikog srca“, „Balkanska međa“, „Mi“, „Kapetan Marvel“, „Kako da dresirate svog zmaja 3“ i „Mala gospođica Dulitl“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM