Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

SF triler “Duboka država” stigao u bioskop CineStar (Video)

duboka država

SF triler “Duboka država” od danas se premijerno prikazuje u bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin.

 

Reditelj filma “Planeta majmuna” donosi potpuno drugačiji SF triler u kom nema kriminala, nema siromaštva, nema nezaposlenosti ili je sve to samo prividno?

 

Priča započinje u predgrađu Čikaga, deceniju nakon što su vanzemaljci okupirali Zemlju. Film prikazuje perspektivu ljudskih kolaboracionista na jednoj i disidenata na drugoj strani.

 

Film “Duboka država” možete pogledati radnim danima u terminima od 17.35, 19.40 i 21.45 časova. U subotu i nedelju ovaj film je na repertoaru od 19.40 i 21.45 sati.

 

Rusko – srpski film “Balkanska međa” izazvao je veliku pažnju publike u Srbiji, ali i u svetu. Svi oni koji još nisu pogledali ovu ratnu akciju mogu to da učine narednih dana u bioskopu CineStar. Projekcije su radnim danima od 16.30, 19.05 i 21.45 časova, u subotu od 17.30, 20.05 i 22.45 sati, a u nedelju od 17.30 i 20.05 časova.

 

Na repertoaru bioskopa CineStar narednih sedam dana nalaze se i sledeći filmovi: „Korgi – kraljevski pas velikog srca“, „Mi“, „Kapetan Marvel“, „Kako da dresirate svog zmaja 3“, „Mala gospođica Dulitl“ i „Lego film 2“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM