Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

SEDMICA PRED NAMA: Nedeljni horoskop za period od 24. do 30. juna

nedeljni horoskop

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nedeljni horoskop za period od 24. do 30. juna. Evo šta kažu zvezde – šta nas čeka tokom narednih nedelju dana.

 

OVAN

 

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženje, ali ne takvo da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

 

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, no ovaj put će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Zato ne brinite previše.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Brinućete se zbog novca.

 

BIK

 

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u ličnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim darom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

 

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi greškama, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Male finansijske brige.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će da obnove bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje u dvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće više da izlaze.

 

KARIJERA: Zavući se u mir sopstvenog doma ove nedelje će vam biti glavna preokupacija. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Fokusirajte se na ono što volite.

 

RAK

 

LJUBAV: Svoju veliku energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to predani trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno da iznenade drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

 

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, pobedićete.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Oslonite se na svoje prijatelje.

 

LAV

 

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život će i dalje biti kvalitetan. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli da nađu na sasvim običnim mestima.

 

KARIJERA: Maštaćete o boljem poslu i većim poduhvatima. Kad se trgnete brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Budite taktični sa šefovima.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Ideja zavođenja nešto je što vas ponekad zbunjuje. Postavljaćete sebi mnoga pitanja. Ovih dana nisu isključene situacije kad vam se osobe suprotnog pola nabacuju kao same od sebe. Ako ste još sami, doterajte se i izađite među ljude. Ako ste u vezi, uživajte.

 

KARIJERA: Šta god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač cele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imaćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobiće na značaju, a vaš ugled će porasti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Pazite da ne pregorite.

 

VAGA

 

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnom smislu ostaće površan. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete da je osetite. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

 

KARIJERA: Ljudi s kojima poslovno sarađujete i koji su vam nadređeni, mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi tren nećete znati kako da se postavite, ali brzo ćete uvideti da se radi o dobroj prilici. Sarađujte.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne ulazite u rasprave.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: U privatnim odnosima sve će vam važnije biti pitanje tolerancije, a upravo ona će vas odvesti korak prema napred. Ovo su dani kada ćete imate priliku da vežbate uvažavanje jedno drugoga. Poradićete na tome na obostranu radost.

 

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne forsirajte ništa.

 

STRELAC

 

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim danom će biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnom nivou.

 

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi vas neko mogao doživeti kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Vreme je za odlazak u prirodu.

 

JARAC

 

LJUBAV: Većinu ove nedelje vaš privatni život neće biti sasvim miran. Trebaće dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte da važete svaku svoju reč. Postaćete realniji i smanjićete svoja ljubavna očekivanja.

 

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete veseli zbog toga. Pedagoški radnici imaće sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju nov način treniranja.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Brže ćete se umarati.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će njen jedan član zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojima treba da pokažu malo više razumevanja za drugu stranu. Uspeće.

 

KARIJERA: S lakoćom ćete da rešavate sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovog puta će biti skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete u većini planiranog.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Ne preterujte s vežbanjem.

 

RIBE

 

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebalo bi češće da izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

 

KARIJERA: Šefovi bi mogli da promene svoju taktiku i zatežu tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i prilagodite se najbolje kako znate. Imajte na umu da će kasnije biti lakše.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Relaksacija je imperativ.

 

TOP 3: Škorpija, Rak, Vodolija

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM