Slobodno vreme

SADA I ZVANIČNO: Objavljen kompletan spisak izvođača na “Danima piva”

Organizatori tradicionalne zrenjaninske manifestacije “Dani piva”, 31. po redu, koja će biti održana od 23. do 28. avgusta, danas su objavili kompletan spisak izvođača, kao i satnice njihovih nastupa.

dani-piva

U utorak, 23. avgusta, u 21 sat, na Žitnom trgu će nastupiti “Galija”, a u 23 časa “Queen tribute band”, dok će u sredu, 24. avgusta, od 21 čas publiku zabavljati Dejan Cukić, a od 23 sata “Del Arno Bend”.

U četvrtak, 25. avgusta, od 21 sat, na Trgu slobode, koncert će održati Zrenjaninska filharmonija, dok će na Žitnom trgu nastupiti “Orthodox Celts” (21 h) i “Hypnotized” (23 h).

Zvezda ovogodišnjih “Dana piva”, Zdravko Čolić, održaće koncert na Trgu slobode u petak, 26. avgusta, s početkom u 22 sata, dok će na Žitnom trgu te večeri nastupiti Elvis J. Kurtovich i AC/DC Tribute band.

Pop pevač Saša Kovačević nastupiće na Trgu slobode u subotu, 27. avgusta, od 22 sata, dok će na Žitnom trgu publiku pesmom zabavljati Sanja Ilić i Balkanika i Salsa Y Punto (Cuba).

Poslednjeg dana manifestacije, u nedelju, 28. avgusta, na Trgu slobode koncert će održati “Crvena jabuka”, i to s početkom u 22 časa, dok će na Žitnom trgu svirati i pevati “Električni orgazam” (21 sat) i Billy Idol tribute band (23 sata).

Podeli članak
sinovoz
FAM