Slobodno vreme

RIBOLOVNO TAKMIČENJE NA GRADSKOM JEZERU

ribolov

U okviru sportskog programa manifestacije “Dani piva”, Klub sportskog ribolova “Banat” iz Zrenjanina organizuje ribolovno takmičenje u disciplini fider. Nadmetanje će se održati na jezeru u centru grada u nedelju, 28. avgusta, s početkom u 7.30 časova. Ovo jezero svake godine ugosti oko 30 takmičara iz cele zemlje.

 

ribolov

 

– Osim promocije sporta, svake godine se trudimo da našim sugrađanima ribolovcima približimo ovu ribolovačku disciplinu, ali ujedno i ukažemo na značaj ribolovne filozofije “uhvati i pusti”, neophodnost očuvanja ribljeg fonda, kao i zaštitu i očuvanje životne sredine – kaže Igor Janjić, iz fider sekcije Kluba sportskih ribolovaca “Banat”.

Kao i prethodnih godina organizatori očekuju veliki broj takmičara, ali i naših sugrađana na šetalištu kraj jezera koji će propratiti ovaj događaj.

– Pozivamo sve zainteresovane sugrađane koji poseduju ribolovačku dozvolu da se prijave i oprobaju u fider takmičarskom ribolovu. Za ovu priliku izdvojili smo poseban sektor u kojem će se takmičiti rekreativni ribolovci. Za najbolje su obezbeđene medalje kao i prigodni pokloni – ističe Janjić.

Za sve informacije obratiti se na brojeve telefona 062/549142 – Igor Janjić; 060/7530727 – Gordan Vemić.

Podeli članak
sinovoz
FAM