Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

„Ptice grabljivice“ i drugi filmovi pred zrenjaninskom publikom (Video)

ptice grabljivice
Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin

Akcija „Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin“ stigla je u bioskop CineStar Zrenjanin. U bioskopu sa pet zvezdica možete pogledati i animiranu avanturu „Frka“, kao i crnogorski film „Grudi“.

 

PTICE GRABLJIVICE I FANTASTIČNA EMANCIPACIJA HARLI KVIN

 

Pripremite se dame, jer stiže famozna, neponovljiva i potpuno nepredvidljiva Harli Kvin. Ovaj put bez Džokera. Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma, a glavna zvezda je Margot Robbie kao famozna Harli Kvin koju smo već imali prilike da gledamo i u filmu „Suicide Squad“. Harli Kvin predvodi svoju jaku žensku ekipu koju čine: Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Rosie Pere kao Renee Montoya i mlada debitantkinja Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.

 

 

FRKA

 

Zabavna animacija producenata franšize „Šrek“ u kojoj će uživati cela porodica. Priča puna akcije i humora o razmaženom psu koji mora da nauči kako da preživi na ulici, kao i svaki drugi pas! Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo da sanja. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegovani život čini ga klasičnim primerom ribe na suvom u ovom zastrašujućem svetu.

 

 

GRUDI

 

Novi film Marije Perović vodi nas u Nikšić na proslavu 25 godina mature i prati tri drugarice koje se okupljaju ovim povodom. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Jedna od ključnih tema je borba protiv kancera dojke. Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, tako da se skreće pažnja na vrline i mane savremenog društva: tempo života, trka za afirmisanjem, opstanak, prijateljstvo, podrška, generacijski sukob i želja za boljim životom.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „Džoker“, „Male žene“, „Okretaj zavrtnja“, „Pravo na prigovor“, „Gospoda“, „1917“, „Kralj lavova“, „Loši momci zauvek“ i druge.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM