Slobodno vreme YTOP

PRVA OCENJIVAČKA SMOTRA PASA SVIH RASA

kinologija-izlozba-psi-ecka
Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – U nedelju, 27. avgusta, na Motelu “Šumica” u Zrenjaninu, s početkom u 9.30 časova, Kinološko društvo „Pobednik“ održaće prvu Ocenjivačku smotru pasa svih rasa.

 

smotra pasa

 

Ukoliko ste vlasnik rasnog psa koji poseduje rodovnik izdat od strane Kinološkog saveza Republike Srbije, ili rodovnik nekog drugog inostranog kinološkog saveza – člana FCI, i ako svog psa do sada niste ocenili, a želite da se taj pas koristi u priplodu, iskoristite jedinstvenu priliku i po najpovoljnijim cenama (750 dinara za prvog psa i 700 dinara za ostale pse istog vlasnika) ocenite vašeg psa.

 

Takođe, svim lovcima koji planiraju da uvedu svoje pse u lov, a psi im do sada nisu ocenjeni, pruža se odlična prilika da tog dana ocene pse.

 

Suđenje na ocenjivačkoj smotri pasa biće povereno dvojici međunarodnih kinoloških sudija Peteru Firicu i Siniši Sančaninu.

 

Nakon završetka ocenjivanja, koje je planirano da bude istog dana do 12 časova, Kinološko društvo „Pobednik“ organizuje revijalni BIS, na kojem će mladi kinolozi birati najlepše pse smotre. Za ovaj deo programa organizatori su obezbedili pehare za pobednike, kao i slatkiše za najmlađe kinologe.

 

Projekat „Ocenjivačka smotra pasa svih rasa“ podržan je i sufinansiran od strane Grada Zrenjanina.

 

Za sve bliže informacije u vezi prijavljivanja pasa, svi zainteresovani se mogu obratiti predsedniku Kinološkog društva „Pobednik“ Zoranu Bogaroškom putem telefona 063/537-890, ili putem e-maila: kdpobednik@gmail.com 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.