Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Prezentacija trebinjskog Turističko – rekreativnog kompleksa „Grad Sunca“

trebinje grad sunca

Prezentacija trebinjskog Turističko – rekreativnog kompleksa „Grad Sunca“ održana je juče u renomiranom zrenjaninskom Hotelu „Vojvodina“.

 

O „Gradu Sunca“ u Trebinju govorila je Jelena Popadić, marketing menadžer tog novoizgrađenog turističko – rekreativnog kompleksa.

 

– Trebinjski aqua park „Sunčana vrela“ otvoren je sredinom jula 2017. godine i deo je kompleksa u kojem je i Dino park, sve na površini od osam hektara. Svoju atraktivnost već je potvrdio posećenošću od po dve hiljade ljudi na dnevnom nivou. Uz veliki bazen, tu su omladinsko, roditeljsko i dečje jezero, šest velikih i šest malih tobogana. U Dino parku je 14 replika najstarijih stanovnika naše planete. Tu je i wellness centar „Galija“ u obliku broda, luksuzni hoteli sa pet i četiri zvezdice, pa sportski tereni – naglasila je Jelena Popadić.

 

Ona je najavila i gradnju kompleksa „Bijeli grad“, sa 160 apartmana i nekoliko restorana. U središtu tog kompleksa nalaziće se veštačko jezero.

 

Prezentacija je bila odlično posećena, a Zrenjaninci, među kojima ima i mnogo onih poreklom iz Hercegovine, pokazali su veliko interesovanje za turističku ponudu Trebinja i „Grada Sunca“.

 

– „Grad Sunca“ iz Trebinja stigao je u Banat, na prezentaciju. Trebinje je grad koji je veoma dobro povezan sa Zrenjaninom, godinama održavamo odličnu saradnju. Ova uspešna prezentacija još jedan je korak u obostranoj saradnji u razvijanju turističkih potencijala. I mi ćemo uskoro ići u Herceg Novi na promociju zrenjaninskih turističkih potencijala. Tada ćemo biti gosti Trebinjcima. Mislim da nas puna saradnja i jedna dobra priča tek čeka – ocenio je Zoran Ljubotina, direktor Turističke organizacije Grada Zrenjanina.

 

trebinje grad sunca

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz