Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Pretpremijera novog Spajdermena u bioskopu CineStar Zrenjanin (Video)

cinestar zrenjanin

Film “Spajdermen: Daleko od kuće” moći ćete pretpremijerno da pogledate u bioskopu CineStar Zrenjanin u sredu, 3. jula. Film će biti prikazivan u 3D verziji.

 

Radnja filma je sledeća: nakon događaja sa Osvetnicima, Piter Parker sa društvom odlazi na letnji odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio.

 

 

CineStar Zrenjanin je predstavio novi bioskopski repertoar za period od 27. juna do 3. jula. U ovom bioskopu od danas premijerno možete da pogledate komediju “Juče”. Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu. Film “Juče” se prikazuje radnim danima i vikendom u terminu od 19.50 časova.

 

 

Ljubitelji animiranih filmova od četvrtka mogu da pogledaju ostvarenje “Tajni agent Mjau”, kao i “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”.

 

Na repertoaru su i sledeći filmovi: “Anabel 3: Povratak kući”, “Anna”, “Ljudi u crnom: Globalna pretnja”, “Godzila II: Kralj čudovišta”, “Aladin”, “Džon Vik 3 – Parabelum” i “Pokemon – Detektiv Pikachu”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM