Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Premijera filmova “Kapetan Marvel” i “Poslednji Srbin u Hrvatskoj”

kapetan marvel

Od danas, 7. marta, do četvrtka, 13. marta, posetioci bioskopa CineStar Zrenjanin biće u prilici da uživaju u pregršt aktuelnih filmskih naslova.

 

Danas je na repertoaru premijera akcione avanture “Kapetan Marvel”. Ljubitelji super junaka ovaj blokbaster moći će da gledaju u terminima od 17.45 (2D), 19h (Extreme 3D) i 21.30h (Extreme 2D). Subotom je “Kapetan Marvel” na repertoaru i od 14.55h i 23.10h.

 

Očekuje nas još jedna premijera u bioskopu CineStar Zrenjanin. U pitanju je epska animirana avantura “Kako da dresirate svog zmaja 3”. Projekcije su od 15.30h i 16.55h, a subotom i nedeljom i od 11, 11.45, 13 i 14.55 časova.

 

Premijerno će biti prikazivani i filmovi “Tajna svetionika” sa Džerardom Batlerom u glavnoj ulozi, i “Zelena knjiga” u kom glumi Vigo Mortensen. Očekuje nas i hrvatska akciona horor komedija “Poslednji Srbin u Hrvatskoj”. U najkraćim crtama, radnja ovog poslednjeg filma je sledeća: u Hrvatskoj u budućnosti, sedam godina nakon bankrota, izbija zombi epidemija. U jednom trenutku glavni likovi shvate da su Srbi otporni na ugriz zombija i da nemački doktor traži serum kojem je glavni sastojak krv imunih. Znači Srba.

 

Kompletan repertoar i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM