Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Predstavljamo vam četiri najpopularnija i najtraženija benda

vivo bendovi

Pred vama su lepi događaji koje treba obeležiti uz dobru svirku i u pravom raspoloženju, a izbor pravog benda, naravno, od ključnog je značaja.

 

Predstavljamo vam grupaciju pod nazivom VIVO BENDOVI, muzičke sastave koji su među najpopularnijim i najtraženijim bendovima u Beogradu i celom regionu. Ideja o prezentovanju grupacije VIVO BENDOVI zasniva se na zajedničkim odrednicama, koje podrazumevaju sjajan repertoar, elegantan scenski izgled, vrhunsku svirku i atraktivan nastup. Sve to čini odlične preduslove za pravu atmosferu i dobro raspoloženje prisutnih na njihovim nastupima.

 

VIVO BAND

 

Ovaj bend iz Beograda čine diplomirani muzičari Fakulteta muzičke umetnosti. VIVO BAND je sastavljen od sedmoro članova – muški i ženski vokal, gitarista, bas gitarista, violinista, klavijaturista i bubnjar. Prepoznatljivi su po vrhunskoj svirci, sjajnom repertoaru i pozitivnoj energiji. Njihovi nastupi su atraktivni a izvođenje karakteriše fina crta originalnosti. Najnovija zvučna oprema i moderna rasveta se podrazumevaju i svaki nastup benda čine jedinstvenim. Ženski vokal i stalni saradnik benda je Mirna Radulović – pobednica popularnog show programa Prvi glas Srbije. Mirna je publici u Zrenjaninu poznata i po zajedničkim nastupima sa Zrenjaninskom filharmonijom. Ovi nastupi su izazvali veliku pažnju i nepodeljeno oduševljenje publike.

 

Vivo band s pravom predstavljaju kao jedan od najboljih bendova za moderne svadbe i jedan od najtraženijih bendova u regionu. Spremni su za vrhunski nastup na svim događajima, od svadbi i venčanja, poslovnih i korporativnih događaja, svirki u klubovima, žurkama, privatnim proslavama…

 

Repertoar VIVO BAND-a, koji je uvek primeren ambijentu u kome se nastupa, čine kompozicije najpopularnijih muzičkih žanrova, strane i domaćе muzike.

 

vivo bendovi

 

PARTY  TIME BAND

 

Bend ovog proleća obeležava mali jubilej, pet godina aktivnog rada. Iza njega je niz uspešnih nastupa i veliki broj preporuka, u kontinuitetu, već od prvih nastupa. Odlikuje ih sjajno izvođenje i raznovrstan repertoar, i izbor muzike, sve u dogovoru sa klijentima. Sam naziv benda govori da je uz njih garantovan dobar provod.

 

PARTY TIME BAND čine iskusni, profesionalni muzičari, okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i raznovrstan repertoar, uz pravi odabir pesama, obećavaju pun užitak u različitim prilikama.

 

Scenski uvek elegantan izgled sa nezaobilaznim košuljama i kravatama svakako jesu zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

 

vivo bendovi

 

GET LUCKY BAND

 

GET LUCKY BAND iz Beograda broji sedmoro članova, i to muški i ženski vokal, violinistkinju, gitaristu, bas gitaristu, klavijaturistu i bubnjara. Članovi benda su vrhunski, školovani i iskusni muzičari. Svaki nastup benda je ispunjen pozitivnom energijom, atraktivnim scenskim izgledom muzičara, kao i sjajnim repertoarom koji čine najveći hitovi svih muzičkih žanrova. Svaki nastup ide uz vrhunsku zvučnu i vizuelnu opremu, čime ostaje jedinstven i nezaboravan.

 

Kao i svi muzički sastavi iz grupacije VIVO BENDOVI, članovi ovog benda su iskusni, školovani, profesionalni muzičari. Spremni su da odgovore svim zahtevima, jer vladaju širokim repertoarom. Neguju poseban imidž pristojnog oblačenja, gde je odabir prigodnih košulja i kravata jedan deo scenskog  ovog sastava. Vrhunsko ozvučenje i rasveta standardni su deo visoko ocenjene tehničke podrške bendu.

 

vivo bendovi

 

LUDI KAMEN BEND

 

LUDI KAMEN BEND iz Beograda aktivno je počeo sa radom od leta 2015. godine. Karakterističan naziv benda ukazuje za koje događaje je prevashodno opredeljen, ali je spreman da priredi sjajnu zabavu i u drugim prilikama.Čini ga sedmoro članova: muški i ženski vokal, violinistkinja, gitarista, bas gitarista, klavijaturista, bubnjar i saksofonista / klarinetista – kao opcioni osmi član. Uz njih je garantovana sjajna svirka, njihov vedar nastup, atraktivan i elegantan scenski izgled, pamte se i prepričavaju. Krasi ih mladalačka energija, a dovoljno su iskusni da zadovolje sve prohteve klijentele. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i raznovrstan repertoar, uz pravi odabir pesama, obećavaju pun užitak u različitim prilikama.

 

Repertoar, koji uz nezaobilazni evergreen, čine najnoviji hitovi domaće i strane muzike, njihova je odlika. Sve to je podržano vrhunskom zvučnom i svetlosnom opremom. U sklopu standardne ponude, LUDI KAMEN BEND predlaže da događaj uveliča i DJ – saradnik benda, kao opcioni član.

 

A vama ostaje samo da se opredelite za jedan od ova četiri vrhunska muzička sastava. Odluka neće biti laka, jer svi sastavi iz grupacije VIVO BENDOVI imaju svoje adute. Utešno je da nećete pogrešiti, bilo koji od njih četiri da odaberete.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM