Slobodno vreme YSLAJDER

PRAZNIČNA ATMOSFERA U HOTELU „VOJVODINA“ (FOTO)

Hotel Vojvodina

ZRENJANIN – Hotel „Vojvodina“ priprema se za jedinstvenu manifestaciju, ne samo u Srbiji već i šire, za proslavu „Ženske nove godine“, koja će se 16. decembra održati po 32. put.

 

hotel vojvodina
Foto: Dušan Bartolović

 

Ovaj neobični doček Nove godine, pre zvaničnog datuma, a samo za žene, osmislili su zrenjaninsko uduženje „Sva lepota sveta“ i predsednica te organizacije Katarina Kaća Halasović. Cilj je da na slavlju žene budu gošće, a ne domaćice zarobljene u kuhinji, koje spremaju novogodišnju trpezu.

 

– Ovde su žene cenjene gošće i slavljenice, sa samo jednom obavezom – da budu dobro raspoložene i vesele. I ove godine Hotel „Vojvodina“, kao dobar domaćin, maksimalno nam pomaže u organizaciji ovog jedinstvenog skupa. Za slavlje će biti obezbeđen bogat meni i piće u neograničenoj količini, biće folklora i muzike, a glumac Jovica Jašin po tradiciji biće naš Deda Mraz. Moguće je da specijalni gost bude i glumac Milenko Pavlov – najavljuje Kaća Halasović.

 

Ona posebno ističe činjenicu da se na prvo mesto stavlja komfor gošći u inače reprezentativnoj hotelskoj sali. Ulaz na ovu manifestaciju je 1.600 dinara, a za gošće koje se odluče da prenoće Hotel „Vojvodina“ ima povoljnu ponudu.

 

Ovaj neobični doček ima i svoj slogan – Muškarcima ulaz nije zabranjen, ali nije ni dozvoljen! Osim ako su vozači, konobari, muzičari, novinari, i naravno dobrodošao je i Deda Mraz.

 

hotel vojvodina

 

Hotel „Vojvodina“ pripremio je lepu ponudu i za doček Nove godine 31. decembra, uz bogat meni, piće u neograničenim količinama i uz dobru muziku.

 

Za doček Nove 2018. godine u našem hotelu pripremili smo bogatu ponudu i raskošan švedski sto na bazi toplo-hladnog bifea. Piće će se posluživati bez količinskih ograničenja, a za dobro raspoloženje i muziku postaraće se „Ritam bend“. Cena konzumacije je 4.900 dinara – kaže za portal zrenjaninski.com direktorica Hotela „Vojvodina“ Jelena Frenc.

 

Za više detalja u vezi ove ponude zainteresovani mogu pozvati broj telefona 023/561-233 a e-mail adresa je reception@hotel-vojvodina.rs

 

To je broj i adresa i za informacije svima zainteresovanim za organizovanje korporativnih proslava i prednovogodišnjih zabava, u čemu Hotel „Vojvodina“ ima dugu i lepu tradiciju.

 

– Svake godine pripremamo posebnu ponudu za sve koji drže do tradicije priređivanja godišnjih proslava svoje firme ili kompanije, uobičajenih pred Novu godinu. U našem hotelu nudimo im najbolje uslove, predivan ambijent, potpuni ugođaj i komfor, najukusniju hranu i zagarantovano dobar provod. Pozivamo sve zainteresovane da nam se jave – poručuje direktorica Hotela „Vojvodina“ Jelena Frenc, uz napomenu da su iskustva onih koji su koristili ovaj vid usluga renomiranog zrenjaninskog hotela, više nego pozitivna.

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM