Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

„Povratak u Zombilend“ i drugi hit filmovi na bioskopskom repertoaru

povratak u zombilend
Povratak u Zombilend

Akciona komedija „Povratak u Zombilend“ na repertoaru je bioskopa CineStar Zrenjanin od četvrtka, 17. oktobra.

 

Deceniju nakon što je film „Dobrodošli u zemlju zombija“ postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa (Vudi Harleson, Džesi Ajzenberg, Ebigejl Breslin i Ema Stoun) ponovo se udružuju sa rediteljem Rubenom Flajšerom (Venom) u filmu „Povratak u Zombilend“. Scenario za nastavak je takođe pisala originalna postava, Ret Riz, Pol Vernik i Dejv Kalaham. Radnja filma predstavlja humorističan haos unutar Amerike od Bele kuće do susreta sa novim vrstama zombija koji su u međuvremenu evoluirali, ali i novim preživelim ljudima. Četvoro glavnih junaka su ubice koje pored očekivanih nevolja moraju da se suočavaju i sa glavoboljom koju uzrokuje sveprisutni sarkazam njihove novonastale porodice.

 

 

A svima onima koji još uvek nisu pogledali ovo ostvarenje, redakcija portala zrenjaninski.com toplo preporučuje remek delo „Džoker“. U pitanju je jedan od najboljih filmova snimljenih poslednjih godina koji će vas, sigurni smo, ostaviti bez teksta. Ova psihološka drama, koja se bavi životom jednog od najpoznatijih filmskih negativaca, prikazuje se u nekoliko termina.

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: „Grdana: Gospodarica zla“, „Blizanac“, „Vojna akademija 5“, „Ailovo putovanje“, „Binti“, „Ja sam Vilijam“, „Fahim: Mali princ šaha“…

 

ŠKOLA ŽIVOTA

 

Na repertoaru je i film „Škola života“. Radnja ovog filma je sledeća: godine 1920. jedno siroče je usvojeno od strane para sa sela, koji rade za vlasnika seoskog imanja. Prepušten sam sebi i bez nadzora on odjednom pada pod uticaj lokalnog krivolovca. U nastavku pogledajte trejler za ovaj film.

 

 

I najmlađe posetioce narednih dana očekuje bogat repertoar, pa tako u bioskopu CineStar Zrenjanin, između ostalog, mogu da pogledaju sledeće animirane filmove: „Čuvena invazija medveda na Siciliju“, „Funan“, „Lote i izgubljeni zmajevi“, „Pat i Mat: Zimska radost“, „Solan i Ludvig: Misija na Mesec“ i mnoge druge.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM