Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Poslednji vikend manifestacije “Korzo fest” proteći će uz obilje događaja

korzo fest
Foto: Turistička organizacija Grada Zrenjanina

Poslednji vikend manifestacije „Korzo fest“ proteći će uz obilje događaja, a u petak su na programu čak tri koncerta.

 

U petak, 9. avgusta, na bini kod Vodotornja, od 20 sati je nastup sastava „Švarc i prijatelji“. U 21 čas nastupa „Tiririri akustik bend“, a od 22 sata „Simpatico bend“.

 

Na platou kod Dunav osiguranja, od 20 sati, članovi CEKOM-a prirediće za posetioce performanse i radionice.

 

Na platou ispred Robne kuće, od 19 časova je Škola crtanja umetnika Viorela Flore, koji će crtati sa najmlađima. A klovn Bimbo, kojem se deca najviše raduju, svojim zabavnim nastupom animiraće posetioce.

 

Plato ispred Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” od 20 časova rezervisan je za poetski program.

 

Pročitajte još: Novi plakati na Trgu slobode, predstavljen program „Dana piva“

 

Subotnji program najavljen je kao veče smeha uz stand up komičare.

 

Na platou kod Dunav osiguranja od 19 časova članovi CEKOM-a će poslednje večeri manifestacije “Korzo fest” prirediti zabavne performanse i radionice. Istovremeno, na platou ispred Robne kuće, od 19 sati, počinje Škola crtanja Viorela Flore, dok će mališane animirati klovn Bimbo.

 

Na bini kod Vodotornja, od 20 časova, na programu je stand up show, uz obećanje organizatora da će vas izvođači nasmejati do suza. Umesto stand up komičara Aleksandra Perišića, koji je na žalost sprečen da nastupa, zrenjaninsku publiku će zabavljati njegove jednako šarmantne kolege Nemanja Živanović i Jelena Mandarić.

 

I na samom kraju, od 22 sata, muzički koncert kojim će se zatvoriti ovogodišnji „Korzo fest“ prirediće grupa „Marshall“.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM