Slobodno vreme

POČINJE NOVI CIKLUS ŠKOLE FOTOGRAFIJE PAVLA TABOROŠIJA

pavle-taborosi

Novi ciklus Škole fotografije Pavla Taborošija, jednog od najboljih zrenjaninskih fotografa, počinje u petak, 30. septembra.

pavle-taborosi

Početni kurs trajaće dva i po meseca i za to vreme biće održano deset dvočasova. Polaznici će najpre imati priliku da se upoznaju sa fotoaparatom i njegovim mogućnostima, a kasnije i da steknu osnovna znanja o kreativnim elementima fotografije. Uz to, polaznici će se pripremati za rad u studiju, na terenu i za ostale oblike komercijalne fotografije.

Svi članovi škole priključuju se zatvorenoj Facebook grupi, gde će zajedno analizirati fotografije i dogovarati se o svim zajedničkim aktivnostima.

Kurs će se održavati u fotografskom studiju koji se nalazi u ulici Đure Jakšića 14, a cena kursa je svega 50 evra, što je više nego povoljno za ovakve vrste kurseva. Svi zainteresovani mogu se prijaviti, ili dobiti detaljnije informacije, na broj telefona 060 528 96 95 ili na stranici https://www.facebook.com/taborosiphotography/

Za one koji ne znaju, fotografije Pavla Taborošija spadaju u sam vrh kada je reč o kvalitetu i kreativnosti. Taboroši je, između ostalog, radio za novosadski muzički festival EXIT, a poznat je i po serijalu fotografija iz Kirgistana i sa Kavkaza, koje su predstavljene i na izložbi.

Podeli članak
sinovoz
FAM