Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Počinje najveseliji porodični događaj godine u svim CineStar bioskopima!

dečji festival
Foto: CineStar

CineStar i ove godine u svojim bioskopima u Srbiji organizuje Dečji festival. Od 10. do 13. oktobra, u periodu od 11 do 17 sati, sve najmlađe posetioce i njihove roditelje očekuju povoljnije cene ulaznica od samo 200 dinara. Ali, i raznovsrni sadržaji i pokloni.

 

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namenili školama i vrtićima. U subotu i nedelju očekuju porodice sa decom. Posebno su pripremili događaj u Novom Sadu. Tako će 13. oktobra, u 11 sati, početi jedinstvena Parada maskota kroz tržni cenatar BIG Novi Sad. Pozvana su sva deca da se maskiraju i prisustvuju paradi, jer će 50 maskiranih mališana dobiti bioskopsku ulaznicu na poklon.

 

Osim parade, u CineStaru 4DX BIG Novi Sad će, u periodu od 11 do 17 sati, biti još mnogo drugih dečjih atrakcija. One uključuju face painting, kreativne radionice, modelovanje kinetičkim peskom, druženje sa maskotama i još mnogo toga.

 

dečji festival
Foto: CineStar

 

U bioskopima u Pančevu i Zrenjaninu decu u subotu i nedelju očekuje face painting od 12 do 14 sati i druženje sa maskotama.

 

Osim mnoštva propratnih aktivnosti i atrakcija, mališani će moći da uživaju u projekcijama bioskopskih hitova kao što su „Jeti: Snežni čovek“, „Dora i izgubljeni zlatni grad“, „Kralj lavova“, „Priča o igračkama 4“, „Velika avantura“, „Pokemon: detektiv Pikachu“, „Ružnjići“ i mnogim drugim. A sve po ceni od 200 dinara, na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije i Kids salu. Najmlađe će dodatno obradovati i partneri Dečjeg festivala – Eurocrem block i Dexy Co.

 

Crtaći, heroji, muzika i dobra atmosfera – pred nama je zaista najzabavnija porodična nedelja u godini, s mnoštvom smeha i mirisom kokica! Jeste li spremni­­­­­?

 

Više informacija potražite OVDE.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM