Foto dana Slobodno vreme

PerSu zabava za celu porodicu na 33. „Danima piva“ u Zrenjaninu (Foto)

PerSu

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina i ove godine je tradicionalno pretvorena u PerSu ulicu kišobrana. PerSu marketi, zajedno sa ostalim organizatorima, potrudili su se da i ove godine posetiocima „Dana piva“ prirede SuPer zabavu za celu porodicu i nezaboravne trenutke.

 

PerSu

 

Od utorka, 28. avgusta, do nedelje, 2. septembra, Plankov parkić bio je mesto susreta velikog broja mališana, koji su sa nestrpljenjem iščekivali početak programa u popularnom Zabavilištu. Ove godine, po prvi put, kompletan dečiji program bio je realizovan u amfiteatru i u parku iza Kulturnog centra, gde su deca mogla da učestvuju u brojnim radionicama, izložbama, edukativnim časovima, sportskim sadržajima ili pak muzičkim programima. Svi programi su bili besplatni, dok su ulaznice za radionice, simbolično, bile plastični čepovi.

 

PerSu

 

U petak, 31. avgusta, posetioci Gimnazijske ulice, mogli su da uživaju u duhu tradicije i bliže se upoznaju sa velikim brojem starih zanata. Uporedo sa radionicama, u popularnoj „Ulici kišobrana“, organizovana je predstava „Garavi sokak“ i koncert izvorne muzike Anđeline Švarc.

 

PerSu

 

Ovo je bio još jedan poklon PerSu marketa svima koji su posetili manifestaciju „Dani piva“ u potrazi za bogatim kulturnim sadržajem. Za narednu godinu, iz PerSu marketa, najavljuju još bolju zabavu za celu porodicu.

 

PerSu

 

PerSu

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.