Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

PerSu je i ovog leta pripremio dečiji program u Gimnazijskoj ulici

dečiji program

Gimnazijska ulica u centru grada i ove godine će tradicionalno biti pretvorena u ulicu PerSu kišobrana. Ovog puta, dečiji program odvijaće se tokom tri dana, od četvrtka 29. do subote 31. avgusta.

 

U četvrtak, 29. avgusta, svi građani Zrenjanina će sa svojim najmlađima moći da uživaju u zanimljivom programu. Tog dana biće izvedene predstave „Ovde nešto nije u redu“ i „Tri praseta“. Na programu su i različite radionice, ali i karaoke žurka. Nakon toga, u petak, 30. avgusta, sve mališane očekuju nove predstave, animatori, klovnovi i zabavljači. Moći će i da se upoznaju sa tehnikama popularne kapuere.

 

Najveće iznenađenje spremno je za subotu, 31. avgust, kada će svi ljubitelji fudbala biti u prilici da se druže i provedu sportski dan sa poznatim jutjuberom Đotom.

 

Pročitajte još: Manifestacija „Dani piva“ promovisana u Temišvaru (Foto)

 

Svi sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima.

 

Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca PerSu marketi svima koji posete manifestaciju „Dani piva“ u potrazi za dobrim kulturnim sadržajem.

 

Pored PerSu dečje ulice, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom „Zabavilište u parkiću plankiću“, gde će svakog dana, počevši od utorka, 27. avgusta, pa sve do nedelje, 1. septembra, tokom celog dana mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama.

 

U nastavku pogledajte kompletan dečiji program na 34. „Danima piva“.

 

dečiji program

 

Podeli članak
sinovoz
FAM