Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

„Nož u leđa“ i „Odbrojavanje“ od danas na repertoaru CineStara (Video)

nož u leđa
Film "Nož u leđa"

Triler „Nož u leđa“ i horor „Odbrojavanje“ prikazuju se od četvrtka, 28. novembra, u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

NOŽ U LEĐA

 

Kompletna postavka filma, iza i ispred kamere, više nego obećava izvrsnu akciju i zaplete. Daniel Krejg, Kris Evans (Kapetan Amerika) i Džejmi Li Kertis (Istinite laži) su u glavnim ulogama, dok je na rediteljsko mesto seo Rajan Džonson kog znamo kao reditelja i scenaristu filma „Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj“.

 

Radnja filma „Nož u leđa“ vrti se oko porodičnog okupljanja koje krene po zlu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Tombija, glave porodice. U njihov porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene porodične tajne. Svaki član porodice postaje sumnjiv. Pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma.

 

 

ODBROJAVANJE

 

Film prati mladu medicinsku sestru, Talithu Bateman, koja iz zabave preuzima aplikaciju koja tačno predviđa kada će osoba umreti. Aplikacija joj tada pokaže da ima samo tri dana života. Kako vreme otkucava, počinje da je progoni tajanstvena figura, a Talitha mora da pronađe način da spasi sopstveni život pre nego što joj ponestane vremena.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete da pogledate i sledeće filmove: „Džeksi“, „Zaleđeno kraljevstvo 2“, „Le Man ’66: Slavna 24 sata“, „Realna priča“, „Bitka za Midvej“, „Porodica Adams“, „Ekipa“, „Džoker“, „Grdana: Gospodarica zla“, „Ovčica Šone Film: Farmagedon“ i „Dr Sleep“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM