Slobodno vreme

Novogodišnje druženje u Aviv Parku Zrenjanin (Foto)

Novogodišnje druženje u Aviv Parku Zrenjanin
Foto: Zoran Bogaroški

Juče je u Aviv Parku Zrenjanin upriličeno novogodišnje druženje i održana je tradicionalna humanitarna akcija „Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina“.

 

U ovoj akciji, zajedno sa Gradom Zrenjaninom, pojedinim preduzećima, ustanovama i medijima, učestvovao je i portal zrenjaninski.com.

 

Partneri najčitanijeg informativnog portala u srednjem Banatu i ovog puta bili su bioskop CineStar i restoran Kovač. Najmlađi sugrađani, zajedno sa nama, kitili su našu novogodišnju jelku, družili su se sa CineStar manom i počastili toplim čajem.

 

A mi smo, kao društveno odgovoran medij, donirali novogodišnje paketiće koje će Centar za socijalni rad uručiti deci bez roditeljskog staranja.

 

Našu jelku posetili su i zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i predstavnici Aviv Parka. Članovi redakcije, saradnici i prijatelji, nakon proglašenja najlepših jelki, druženje su nastavili u restoranu „Kovač“, gde je upriličen novogodišnji ručak.

 

Više fotografija možete POGLEDATI OVDE.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Ali, da ne bude da se samo mi častimo, naš portal i bioskop CineStar će počastiti i naše čitaoce. Naime, ovog puta delimo 5 x 2 ulaznice za CineStar, za projekcije po želji.

 

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“.

 

Imena dva dobitnika objavićemo u ponedeljak, 24. decembra, na našoj FEJSBUK STRANICI.

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM