Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Novi film Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“ u CineStaru (Video)

bilo jednom u holivudu
Bilo jednom u Holivudu

Novi film čuvenog reditelja Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“ od četvrtka, 15. avgusta, možete pogledati u bioskopu CineStar Zrenjanin. Projekcije su u terminima od 16.15, 19.30 i 22.30 časova.

 

„Bilo jednom u Holivudu“ je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu, u vreme vrhunca hipi Holivuda. Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo DiKaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu – Šeron Tejt (Margo Robi)…

 

 

Pretpremijerno u bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i animiranu komediju „Angry Birds Film 2“.

 

Naši najdraži neprijatelji, ljute ptice i zelene svinje, vraćaju se u nastavku animiranog hita iz 2016. godine. Ovog puta se neprijateljstvo između njih pod uticajem novih okolnosti menja iz korena. S pojavom nove pretnje, koja dovodi u opasnost obe strane, naši dobro poznati likovi moraju da se udruže. Taj savez će biti podjednako neprijatan i pticama i svinjama. Crveni, Žuti, Bomba i Moćni Orao regrutuju Sonju, sestru Žutog, a zatim formiraju savez kako bi uspostavili nesigurno primirje koje će prerasti u sjajan tim za spas njihovih domova.

 

 

Od četvrtka, 15. avgusta, na repertoaru bioskopa CineStar su još dve premijere – komedija „Dobri momci“ i drama „Bela vrana“.

 

Takođe, u CineStaru možete pogledati i sledeće filmove: „Poslednja prevara“, „Paklene ulice: Hobs i Šo“, „Kralj lavova“, „Spajdermen: Daleko od kuće“, „Anabel 3: Povratak kući“, „Tajni agent Mjau“ i „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM