Slobodno vreme YSLAJDER

NOVE REKLAME ZA PORTAL ZRENJANINSKI U BIOSKOPU CINESTAR! (FOTO)

reklama-portal-zrenjaninski
Foto: Milana Popov

ZRENJANIN – Ovih dana u bioskopu CineStar, u Aviv Parku Zrenjanin, počeće emitovanje dve nove reklame za informativni portal zrenjaninski.com, snimane profesionalnom filmskom kamerom!

 

Foto: Milana Popov

 

Posetici bioskopa će svakodnevno, pre projekcije filmova, biti u prilici da vide kratke reklame za naš portal u kojima se pojavljuju aktuelna druga pratilja mis Srbije Marija Nikić i model Goran Žeravica.

 

 

Reklame je uradila agencija Digital Style, a snimane su u ekskluzivnom apartmanu hotela „Vojvodina“, kao i u bašti kafea „Bridge“. Ovom prilikom, redakcija portala zrenjaninski.com zahvaljuje se hotelu „Vojvodina“ i kafeu „Bridge“ na tome što su nam izašli u susret i omogućili snimanje reklama u njihovom prostoru.

 

Foto: Milana Popov

 

Takođe, zahvaljujemo se i kolegi novinaru i voditelju Srđanu Žikiću koji je narator u reklamama, kao i bioskopu CineStar sa kojim više od godinu dana uspešno sarađujemo.

 

Foto: Milana Popov

 

Kratke i efektne reklame za portal zrenjaninski.com nešto su sasvim novo i potpuno drugačije na lokalnom medijskom nebu. U to ćete se i sami uveriti za nekoliko dana.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz