Slobodno vreme

Nove projekcije u bioskopu „Cinema“

ZRENJANIN – Narednog vikenda veliko platno u jedinom zrenjaninskom bioskopu „Cinema“ ponovo će oživeti.
Na repertoaru će se naći tri filma, a prva projekcija zakazana je za petak, 24. april, u 16.30 časova, kada će biti prikazan sinhronizovani animirano – igrani film „Sunđer Bob Kockalone“.

Priča o čuvenom crtanom junaku, pretočena u dugometražni film, na repertoaru je istog dana i u 18.30 časova, kao i u subotu, 25. aprila, i u nedelju, 26. aprila, u 14.30, 16.30 i 18.30 časova.

Oni koji nisu stigli ranije da u bioskopu „Cinema“ pogledaju sedmi, akcijom nabijeni nastavak serijala „Paklene ulice“, moći će to da učine u petak i subotu, u terminu od 21 sat. Svi koji su odgledali ovaj film kažu da je „brži i žešći“ od svih prethodnih iz serijala.

Naposletku, u nedelju, u 20.30 časova, u bioskopu „Cinema“ biće prikazan film „Best Exotic Marigold Hotel 2“, komedija – drama u kojoj glavne uloge tumače Judi Dench, Tom Wilkinson, Maggie Smith, Bill Nighy, Dev Patel, David Strathairn i Richard Gere. Film traje 123 minuta, a to je priča o Soniju čiji je veliki san „Best Exotic Marigold Hotel 2“, koji mu oduzima i više vremena nego što ima, s obzirom na to da je tek stupio u brak sa Sunainom (Tina Desai), koja je ljubav njegovog života. Bacio je oko na jedno imanje jer je njegov prvi poduhvat „Best Exotic Marigold Hotel za starije i lepe“ ostao sa samo jednom slobodnom sobom, što predstavlja problem za nove goste Gaja (Ričard Gir) i Laviniju (Temzin Greg).

Cena ulaznica za sve projekcije iznosi 250 dinara, a radno vreme blagajne je u petak od 15.30 do 21.00 čas, i u subotu i nedelju od 13.30 do 21.00 čas.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.