Slobodno vreme

NIS organizovao tradicionalno takmičenje profesionalnih vozača

takmičenje profesionalnih vozača

NIS je tradicionalno, i ove godine, organizovao takmičenje profesionalnih vozača u kompanijskom kompleksu u Zrenjaninu.

 

NIS-ovi ambasadori na putevima širom Srbije i regiona pokazali su svoje umeće na poligonima koji su u skladu sa standardima Evropske unije. Na ovaj način, kroz takmičenje, a ujedno i druženje i takmičarski duh, NIS je ukazao na vozače kao najbitnije subjekte bezbednosti u saobraćaju, kao i značaj povećanja saobraćajne kulture.

 

Na poligonima NIS-ovog novog kompleksa u Zrenjaninu, u subotu, 6. oktobra, svoje vozačke veštine, pored profesionalnih vozača putničkih i teretnih vozila Naftagas – transporta i zaposlenih u kompaniji, oprobali su i predstavnici Vojske Srbije i podizvođači. Testirano je i znanje učesnika iz oblasti poznavanja saobraćajnih propisa, a kao novina, uvedeno je takmičenje dispečera – organizatora transportnih usluga, koji su se nadmetali u veštini organizacije transportnog procesa.

 

takmičenje profesionalnih vozača

 

Pažnju svih učesnika izazvalo je i takmičenje u veštini pretovara proizvodnih cevi u naftnoj industriji, takozvanih „tubinga“, smotra vozila, kao i mogućnost isprobavanja trenažera i simulatora. Ove godine, organizovano je i takmičenje žena vozača amatera u poligonskoj vožnji.

 

Događaju su, pored zaposlenih u NIS-u, odnosno Naftagas – transportu, prisustvovali i predstavnici Vojske Srbije, MUP-a, Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, kao i podizvođača.

 

U kategoriji ekipnog takmičenja van Naftagas – transporta, ekipa Vojske Srbije je osvojila prvo mesto.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz