Slobodno vreme Vesti Zrenjanin

Nekoliko filmskih premijera od danas u bioskopu CineStar (Video)

cinestar
Film "Plen"

Nekoliko filmskih premijera očekuje nas od danas u bioskopu CineStar Zrenjanin.

 

Bioskop s pet zvezdica, koji se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin, predstavio je novi repertoar za period od 11. do 17. jula.

 

Od danas, na repertoaru se nalaze akciona komedija “Ortaci na točkovima”, horor “Plen”, kao i triler “Otrovna ruža”. A u sredu, 17. jula, možete pretpremijerno pogledati i novu animiranu avanturu “Kralj lavova”. I to u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji.

 

ORTACI NA TOČKOVIMA

 

Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu pokupi putnika, za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje. Tokom iskušenja očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu od pet zvezdica. Akciona komedija 20th Century Fox-a, čiju režiju potpisuje Majkl Dauz, okupio je glumačku ekipu: Iko Juvejs, Natali Morales, Mira Sorvino…

 

 

PLEN

 

Kada veliki uragan pogodi Floridu, Hejli će ignorisati naređenja za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao. Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni, jer se voda od poplava sve brže širi. Kako ostaje sve manje vremena da se pobegne od snažne oluje, Hejli i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem.

 

 

OTROVNA RUŽA

 

Film je inspirisan klasičnim noir filmom o bivšoj sportskoj zvezdi, koji radi kao privatni detektiv u Holivudu. A, u stvari je okoreli kockar i alkoholičar. Karson Filips (Džon Travolta) dobija novi slučaj, koji ga odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu, u potrazi za nestalom ženom. Tokom istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, već i sa svojoj mračnom prošlošću.

 

 

U bioskopu CineStar Zrenjanin možete pogledati i sledeće filmove: “Spajdermen: Daleko od kuće”, “Originalni francuski žigolo”, “Tabaluga”, “Anabel 3: Povratak kući”, “Tajni agent Mjau” i “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2”.

 

Kompletan repertoar bioskopa CineStar Zrenjanin, kao i cene ulaznica možete POGLEDATI OVDE.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM